Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jakub z Farmy sa ožral... a potom ho takto znetvorili včely!

Opitého Jakuba napadli včely. Opuchla mu tvár. Zobraziť galériu (5)
Opitého Jakuba napadli včely. Opuchla mu tvár.

BRATISLAVA – Nemal svoj deň! Najmladší účastník farmárskej šou Jakub Kušnirák (20) to s alkoholom na statku poriadne prehnal. Opil sa tak, že prišiel k úrazu. Posilnený domácou pálenkou sa totiž hrdinsky vybral k úľu so včelami. Hmyz ho však napadol. Výsledok? Nepekne spuchnutá tvár a ruka!

Farmári včera dostali list, v ktorom im hospodár prezradil, že sa na ich statku skrýva poklad. Finalisti teda dostali za úlohu nájsť truhlicu, v ktorej sa okrem jedla nachádzal aj domáci alkohol. V studenom jazierku ju objavil Kubo. Po tom, čo ju vylovil a zaniesol na statok, do seba ihneď hrkol poriadny dúšok pálenky. S pitím pokračoval dovtedy, kým sa neopil.

Podgurážený sa potom vybral k včeliemu úľu. A to nebolo práve najrozumnejšie rozhodnutie. „Popil som trochu viac. Dopadlo to tak, ako to dopadlo. Poštípali ma, moja ruka vyzerá ako bejzbalová rukavica. No neľutujem to. Nech je sranda,“ tvrdil mladík. 

Včely však nenapadli iba Jakuba. Štípancom neunikli ani Andrea Járová a Michal Kováčik. Tí išli opitého statkára odhovárať od vyberania medu. Bývalej playmate sa ušlo 5 žihadiel, rodákovi z Lehoty pod Vtáčnikom našťastie len jedno - na čelo.

Keď sa Jakub na druhý deň prebral z alkoholového delíria, všetkým sa ospravedlnil. „Ako minulý farmár týždňa vám chcem povedať, že som riadny ch*j,“ zhodnotil svoje správanie z predchádzajúceho večera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu