Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Orgie na Farme: Och Bože, už budem!

Farmári predviedli na statku poriadne orgie! Zobraziť galériu (14)
Farmári predviedli na statku poriadne orgie!

BRATISLAVA - Sodoma, Gomora! Finalisti šou Farma zahodili zábrany. A spolu s nimi aj oblečenie. Pozrite, čo dokáže so statkármi urobiť domáca pálenka.

Ako sa dnes budeme môcť presvedčiť v markizáckej Farme, sexuálna nálada panovala na statku už od rána. Atmosféra však vygradovala až podvečer. Odštartovali ju Andrea Járová a Monika Hrajnohová. Dievčatá si totiž dopriali spoločnú sprchu. Pod kvapkami vody sa dosýta vyšantili.  „Och Bože, už budem, vzdychali obe so smiechom.

Potom sa slečny zabalili do spoločného uteráka a utekali do chalupy. „Budú nám veľmi stáť bradavky, budeme vzrušené,chichúňali sa. Všetko to však vyvrcholilo večerným kúpaním v „jacuzzi". Tam farmári vypili celú fľašu domáceho alkoholu. A potom sa diali divy...

Ako prvá sa opäť predviedla Andrea, ktorá ukázala Števovi nahé prsia. Neskôr jej zasa Michal oblízal nohu, pričom jazykom prešiel až ku krku. Odviazal sa aj najmladší Jakub, ktorý sa ústami pohral s Monikinými prsiami.

„Takýto deň na farme ešte nebol,“ zhodnotil Kováčik ráno po prebudení z alkoholového opojenia. S jeho názorom súhlasili aj ostatní statkári. „Úplne som nechápal, čo sa dnes stalo v jacuzzi. Doteraz som z toho vykoľajený,“  prikyvoval Števo. Lenka tiež neostala ticho. „Nechcem sa nejako ospravedlňovať, že sme šaškovali, ale ja sa za to nehanbím. Psychicky mi to veľmi pomohlo,uzavrela tehotná mamička. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu