Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokovaný Michal z Farmy: Ten buze*ant mi našťal do vecí!

Michal si našiel v kufri veci, ktoré mu Jakub omočil. Zobraziť galériu (5)
Michal si našiel v kufri veci, ktoré mu Jakub omočil.

BRATISLAVA – Lezú si na nervy! Finalisti šou Farma prežívajú na hospodárstve neľahké chvíle. Trpia hladom a neustále pracujú. Hoci by sa po včerajšom odreagovaní v jacuzzi dala na statku očakávať harmonická nálada, opak je pravdou. Niektorí už pociťujú značnú ponorkovú chorobu. Tá vyústila do ostrého konfliktu!

Farmár týždňa Michal Kováčik vládne na statku tvrdou rukou. Nečudo, že to niektorým statkárom lezie poriadne na nervy. Najmä sluha Jakub Kušnirák zvláda jeho direktívny spôsob riadenia veľmi zle. Obzvlášť ho štve to, že ho už od začiatku týždňa neustále cepuje.

Rozhodol sa teda, že sa Michalovi pomstí. Žiaľ, nezvolil práve najvhodnejší spôsob odplaty. Vymočil sa mu totiž  do tašky s oblečením. Ten buze*ant mi sem asi našťal. To je ko*ot, košeľa v pi*i. Aby mu deti krivo šťali do pi*e," reagoval naštvane Michal, keď zistil, čo sa stalo.

Paradoxné je, že Jakub sa vôbec necíti byť za svoje konanie vinný. „Mám taký zvyk, že keď sa s niekým pohádam, tak mu potom niekde načúram. A preto som mu našťal do batožiny. Iba tak - z recesie,“ vysvetlil mladík z Popradu.

Čo na to hovoria ostatní farmári? Jakuba som si síce obľúbila, no keby to spravil môj brat, tak by som mu asi jednu vlepila za ucho,“ priznala Lenka, ktorá bola z formy odplaty rozčarovaná. Čo si o tom všetkom myslia ostatní statkári? To sa dozviete v zajtrajšej časti na Markíze!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu