Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po Cabanovej vyhadzove nechutná dohra: Útok na tehotnú Lenku!

Cabanová (vľavo) zaútočila v liste na rozlúčku na tehotnú Liptákovú. Zobraziť galériu (5)
Cabanová (vľavo) zaútočila v liste na rozlúčku na tehotnú Liptákovú.

BRATISLAVA – Pustila si ústa na špacír! Lenka Cabanová (36), ktorá v piatok opustila Farmu, psychicky nezvláda vyhadzov. V liste na rozlúčku slovne napadla svoju niekdajšiu kamarátku Lenku Liptákovú (31). Tehotnej mamičky sa útok poriadne dotkol.

Vyradená farmárka Lenka Cabanová, ktorá žije v Londýne a je matkou dvoch detí, nezvládla svoje vypadnutie zo šou. Slovne zaútočila na bývalú „kamarátku“ Lenku Liptákovú. Ako sa na obrazovkách Markízy presvedčíme dnes večer, do tehotnej statkárky sa pustila v liste na rozlúčku.

 „Bola som šokovaná, ako môže táto farma, hlad a autorita zmeniť človeka. Mysli si o tom čo chceš, ale ja by som na tvojom mieste poslala do súťaže manžela. Materiálne hodnoty nie sú v živote všetko, napísala Cabanová.

Liptákovú tieto vyjadrenia nenechali chladnou. Hoci sa spočiatku tvárila, že je nad vecou, po celý deň jej to vŕtalo v hlave. „Keď ona tvrdí, že materiálne hodnoty nie sú dôležité, tak prečo tu bola? Prvé dva týždne sme boli najlepšie priateľky. No stačil iba list od detí, ktorý som dostala, a dala mi pocítiť, že ona cíti krivdu, reagovala na útok obyvateľka Vlkovej a pokračovala: Ona ma nikdy nemôže pochopiť. To, že si myslela, že tu mal byť môj manžel... No nemohol tu byť, pretože som tu strašne chcela byť ja.“

To, že Lenku tieto reči veľmi trápili, si všimol na farme snáď každý. Kade chodila, tade sa sťažovala. Bútľavou vŕbou jej bola aj Monika. „Prečo sem nešiel môj muž? No lebo ja som chcela odísť z domu po tých šiestich rokoch. Tiež nemusí byť  môj muž v každej ri*i," rozhorčene uzavrela. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu