Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Palevičová zo Súdnej siene: Sexi hrátky s kamarátkou na pláži!

Petra Palevičová a jej kamarátka Mia sa na pláži vybláznili. Zobraziť galériu (10)
Petra Palevičová a jej kamarátka Mia sa na pláži vybláznili.

BRATISLAVA – Vyšantili sa! Petru Palevičovú (35) známu z jojkárskej Súdnej siene sme nedávno stretli na bratislavskej Magio pláži. Spoločne s kamarátkou si vychutnávali teplé slnečné lúče a príjemné počasie. O tom, že si to poriadne užili, niet pochýb. Veď sa pozrite!

Vylákalo ich slniečko! Petra Palevičová si pred pár dňami prišla obzrieť bratislavskú pláž pri Dunaji. Garde jej robila blondínka, ktorá je očividne herečkinou dobrou priateľkou. Všimli sme si totiž, že dievčatá sa po celý čas výborne zabávali a chvíľkami nešetrili ani nežnými dotykmi.

Keďže dámy prišli na pláž bez pánskeho sprievodu, s natieraním opaľovacieho krému si museli pomôcť samy. Toto malé divadielko si nepochybne užilo niekoľko zástupcov mužského pohlavia. Dievčatá sa totiž v plavkách mohli pochváliť zvodnými krivkami.

„Konečne začalo byť pekne, tak sme sa s Miou rozhodli, že nachytáme trošku slnečných lúčov,“ povedala nám k plážovému pobytu Petra. Tá má teraz viacej času na oddych, keďže sa jojkárska Súdna sieň v týchto dňoch nenakrúca.

Ako nám tiež červenovláska prezradila, príliš vysoké teploty nie sú nič pre ňu. „Dlho nevydržím len tak ležať na slnku. Rada sa hýbem. Keď je k dispozícii voda, tak sa ovlažím. Ale v Dunaji by som to neriskovala,“ dodala s úsmevom.

Ten Palevičovej z tváre neschádzal ani vtedy, keď sme boli zvedaví, či si ich spoločne s kamarátkou chlapi obzerali. „Veľmi si to nevšímam. Ale stretli sme tu pár kamarátov aj známych,“ uzavrela tému Petra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu