Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Palevičová zo Súdnej siene: Mám sexuálnu poradňu!

Petra Palevičová bude mužom radiť v otázkach týkajúcich sa sexu. Zobraziť galériu (4)
Petra Palevičová bude mužom radiť v otázkach týkajúcich sa sexu.

BRATISLAVA – Úloha šitá na mieru! Petru Palevičovú (35) poznajú televízni diváci najmä ako advokátku z jojkárskej relácie Súdna sieň. Temperamentná červenovláska nám však nedávno prezradila, že najnovšie zabŕdla aj do úplne inej oblasti. Rozhodla sa, že bude dávať mužom rady týkajúce sa sexu!

Skúsená! Petra Palevičová patrí k ľuďom, pre ktorých nie sú pikantné témy tabu. Dokonca aj ona sama otvorene rozpráva o vlastných skúsenostiach z milostného života. Nečudo teda, že sa červenovláska rozhodla svoj temperament a živelnosť zužitkovať. Pasuje sa do polohy odborníčky na erotiku.  

V novinových stánkoch sa totiž objavil nový pánsky magazín, ktorého súčasťou jej aj sexuálna poradňa Petry Palevičovej. Ako nám v súvislosti s tým herečka prezradila, ponuku dostala preto, že je na túto úlohu stvorená. „Budem pôsobiť sčasti redaktorsky, sčasti poradcovsky a sčasti ako známa tvár. Dokonca mi bolo povedané, že aj ako sexuálny symbol. Muži by mi mohli eventuálne dôverovať,“ poznamenala so smiechom červenovláska.

Nad tým, či má prijať lákavú ponuku, dlho nepremýšľala. „Pochopila som, že by mi to nejakým spôsobom nemalo ublížiť. Ja rada píšem, takže ma to v podstate potešilo,“ priznala Petra. O vzťahových problémoch sa údajne s priateľmi radí pomerne často. Snáď sa jej čo-to zo súkromia podarí zúročí aj v danej rubrike.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Petrou Palevičovou o jej sexuálnej poradni.

Palevicova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu