Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žúr Palevičovej zo Súdnej siene: Ficova sexi fitneska a hollywoodsky herec!

Takto to na narodeninovej oslave Petry Palevičovej vyzeralo. Zobraziť galériu (25)
Takto to na narodeninovej oslave Petry Palevičovej vyzeralo.

BRATISLAVA – Poriadne to roztočili! Petra Palevičová (35), známa z jojkárskej Súdnej siene, oslávila koncom uplynulého týždňa svoje narodeniny. Pri tej príležitosti sa konala párty v klube SND. Medzi gratulantmi nechýbali známe tváre nášho šoubiznisu. Dokonca sa prišiel zabaviť aj herec z amerických seriálov!

Tanec, spev a výborná zábava! Presne v takomto duchu sa niesla narodeninová oslava herečky Petry Palevičovej. Exkluzívnu príchuť dodal párty hollywoodsky herec Robert LaSardo, ktorý je známy zo seriálu CSI Miami. Vďaka jeho účasti bol žúr naozaj výnimočný. 

Ako nám oslávenkyňa prezradila, s hercom sa stretli na nakrúcaní jedného filmu ešte v čase, keď bola kaskadérkou. V týchto dňoch trávil dovolenku na Slovensku, tak jej prišiel potriasť rukou osobne. „Najmä chlapi boli z neho mimo a chceli sa s ním fotiť,“ prezradila nám Petra. Okrem hollywoodskeho herca spôsobila rozruch svojou prítomnosťou na párty aj fitneska Eva Martinková, ktorá bola za minulej vlády výrazne podporovaná bývalým premiérom Róbertom Ficom.

Palevičová mala obrovskú radosť z toho, že jej pozvanie prijala aj speváčka Sisa Lelkes Sklovská. „To ma tešilo najviac. Považujem ju za svoj idol. Výborne rozprúdila zábavu,“ nešetrila červenovláska chválami na adresu opernej divy. Tú na parkete povykrúcal manžel Juraj. A nebol jediný! Zahanbiť sa nenechal ani politik Juraj Droba, ktorý sa skvele zabával.

Na otázku, kedy sa párty skončila, oslávenkyňa so smiechom zareagovala: „Vyhadzovali nás odtiaľ o štvrtej ráno. Mala som tam svojich najbližších. Ľudí, ktorí sa nejakým spôsobom zapísali do môjho srdca. Som rada, že si na mňa našli čas.“ Petra bola vďačná za všetky dary, ktoré dostala. Keďže má povesť dračice, nechýbal ani erotický darček. Od kamarátky fotografky dostala vlastné šteklivé akty.

Chcete vedieť, ako to na párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Sledujte Topky TV: Narodeninová párty Petry Palevičovej.

 Foto a video: paparaci.sk; Zdroj: Zuzana Šuľáková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu