Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Odhalená jojkárka Palevičová: Naprataný dekolt nestačil, tak sa vyzliekla!

Petra Palevičová ukazuje stále viac. Zobraziť galériu (17)
Petra Palevičová ukazuje stále viac.

BRATISLAVA - Stále prekvapuje! To, že Petra Palevičová (34) zo Súdnej siene rada provokuje, nie je žiadnym tajomstvom. Najnovšie si však vymyslela, že sa na módnej prehliadke vyzlečie. A tak sa hosťom naskytol pohľad na dračicu v korzete s čipkou, fialových nohavičkách a samodržiacich pančuchách!

Odhalila sa! Petra Palevičová zo Súdnej siene je riadna dračica. Má rada vyzývavé oblečenie a pri svojich speváckych vystúpeniach neváha posadiť sa mužským hosťom na kolená. Teraz však predviedla ešte viac!

Na módnej prehliadke návrhárky Zuzany Bottkovej sa doslova vyzliekla. Keď odhodila sukňu, zostala na improvizovanom móle len v korzete, nohavičkách a samodržiacich pančuchách. „Prehliadka mala byť pôvodne na Valentína, tak som si vymyslela takúto inšpiráciu, ako môže partner obdarovať ženu. Myslím, že sa to hodilo aj ku Dňu žien,“ povedala nám Petra.

Z jej slov je jasné, že s takýmto odhalením na verejnosti nemá problém. „Ja predvádzanie vnímam ako hereckú úlohu. Na modelku nemám výšku ani postavu, ale na chvíľu sa do nej prevtelím. Je to pre mňa hlavne zábava,“ vysvetlila nám Palevičová. Nechajme sa prekvapiť, kam až zájde nabudúce.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu