Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Netradičná oslava Palevičovej zo Súdnej siene: Na tento žúr nikdy nezabudne!

Petra Palevičová oslávila svoje meniny počas letu balónom. Zobraziť galériu (18)
Petra Palevičová oslávila svoje meniny počas letu balónom.

BRATISLAVA – Užila si to v oblakoch! Petra Palevičová (36), známa najmä z jojkárskej relácie Súdna sieň, oslávila piatkové meniny skutočne kurióznym spôsobom. Temperamentná červenovláska si totiž na svoje zdravie pripíjala na malom súkromnom žúre, ktorý sa konal v oblakoch.

Šampus a poriadny adrenalín! Petra Palevičová má o jeden bláznivý zážitok navyše. K meninám totiž dostala od kamarátky nezvyčajný darček – let balónom. Vo výške 1200 metrov tak oslávila svoj sviatok skutočne netradičným spôsobom.

Advokátka z jojkárskej Súdnej siene vzala so sebou na palubu aj neter a televízny štáb domovskej televízie. „Bolo to niečo neskutočné, úplne super. Zamilovala som sa do lietania,“ neskrývala svoje nadšenie červenovláska, ktorá z adrenalínového zážitku nemala vôbec strach. „Boli sme vo výške 1200 metrov a mám aj diplom,  je zo mňa vzduchoplavec,“ dodala s úsmevom Palevičová, ktorá si spoločne s ostatnými pripíjala na zdravie šampanským.

Okrem letu si pochvaľovala aj samotné pristávanie. „Bola to bomba, keď nás to vysotilo ako také hrušky,“ poznamenala so smiechom jojkárka. Ako sme sa tiež dozvedeli, Petra pri príležitosti menín nechystá žiadny bujarý žúr. „Toto som vnímala ako takú oslavu. Pripijem si ešte v rodinnom kruhu. Priateľov pohostím spoločne pri kolaudácii nového bytu,“ uzavrela Palevičová.

Tip: Pozrite si Súdnu sieň na JOJke. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu