Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prezidentský kandidát Milan Krajniak: Pre dobrú vec sme urobili maximum

Milan Krajniak Zobraziť galériu (6)
Milan Krajniak (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Bez ohľadu na výsledok volieb ostane pocit, že sme pre dobrú vec urobili všetko, čo sme vládali. Vo svojom volebnom štábe to v poďakovaní sa svojim spolupracovníkom povedal kandidát na prezidenta Milan Krajniak.

"Ak bojujeme za niečo, čomu veríme, za niečo, čo pomôže tejto krajine, môžeme mať pokoj na duši," uviedol. "Ukázali sme ľuďom, že sú tu takí, ktorí sa na nich nevykašlú, aj keď sa ostatní na nich vykašlali," zdôraznil necelú polhodinu pred skončením sa volebného moratória v očakávaní prvých výsledkov sobotňajšieho prvého kola.

Krajniakovu prácu v kampani ocenil aj predseda strany Sme rodina Boris Kollár. Zdôraznil, že Krajniak sa zameral na komunikovanie o svojich myšlienkach, ktorým sa uchádzal o dôveru voličov, a neútočil na iných kandidátov.

Témy kampane budem naďalej presadzovať ako poslanec NR SR

Volebný výsledok je potrebné rešpektovať, rovnako ako je potrebné pokračovať v témach, ktoré sú pre občanov Slovenska zásadné. Kandidát na prezidenta Milan Krajniak takto komentoval svoj volebný výsledok i spätnú väzbu, ktorú vo svojej predvolebnej kampani získal od verejnosti.

"Nemožno sa tváriť, že výsledok nie je podstatný, no to, čo je pre mňa veľmi dôležité, je poznanie, že témy, ktoré som prioritne rozvíjal ako prezidentský kandidát, teda riešenie zadlženia ľudí a podporu rodičov, ktorí vychovávajú budúcu generáciu, sú absolútne zásadné, a ja ich budem presadzovať i naďalej," uviedol Krajniak. "V demokracii je potrebné využiť každý nástroj, ktorý umožní presadiť program zlepšujúci život ľudí, ja to naďalej budem robiť z pozície poslanca Národnej rady SR," dodal.

Pogratuloval postupujúcim do druhého kola, ocenil zároveň všetkých, ktorí o výsledku prvého kola rozhodli, a špeciálne venoval poďakovanie tým, ktorí sa mu rozhodli dať svoj hlas. "Je to pre mňa záväzok, aby som týchto ľudí nesklamal ani v budúcnosti," povedal.

Deklaroval, že nebude vyjadrovať podporu jednému z dvoch kandidátov, medzi ktorými sa rozhodne v druhom kole o v poradí piatom prezidentovi krajiny. Rovnako nechce ani dávať odporúčania voličom strany Sme rodina.

Po spočítaní necelých 95 percent okrskov v prvom kole sobotňajších (16. 3.) volieb prezidenta SR získal Milan Krajniak podľa neoficiálnych predbežných výsledkov 2,77 percenta hlasov.

Viac o téme: Milan Krajniak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu