Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovák to "dal", ako z veľkej knihy: Masaker na FOTO, takto parkuje superman v Lučenci

Načo vôbec robia na parkoviskách čiary? Zobraziť galériu (2)
Načo vôbec robia na parkoviskách čiary? (Zdroj: Tip)

BRATISLAVA/LUČENEC - Pre niektorých vodičov by mali vymyslieť špeciálne parkoviská, ktoré nebudú mať žiadne značenie a nebudú na nich platiť žiadne dopravné predpisy. Asi len vtedy konečne dokážu svojho štvorkolesového tátoša odstaviť tak, aby im za to nikto nenadával a ani sa nezabával na ich lenivosti. Presne to by sa hodilo aj šoférovi v Lučenci, ktorý si pre vozidlo vybral svoje vlastné "miesto".

Vaše tipy

Ak si zájdete na hociktoré parkovisko pred nákupným centrom či aj hocijakým väčším obchodom určite časom narazíte na niekoho, kto neparkuje podľa predpisov. Niekedy sa tomu nedá vyhnúť, treba sa prispôsobiť autám, ktoré už stoja vedľa a stane sa, že vodič stojí na čiare alebo za čiarou.

Iné sú však prípady úplných parkovacích barbarov, ktorí stoja na obrubníkoch, na miestach pre telesne postihnutých, alebo len tak voľne pohodení v priestore ignorujú úplne akékoľvek značenie. A to aj v prípade, že na parkovisku je dostatok miest a stačí si len vybrať.

Z akej kategórie je vodič, ktorý svoje vozidlo odstavil v Lučenci pred Lidlom, nech rozhodnú čitatelia. Na tento druh parkovania asi ale musel mať veľmi špeciálny dôvod. Alebo možno len taký, že vlastne nikomu nezavadzia, tak prečo nestáť podľa vlastnej chuti.

Slovák to
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip)

Viac o téme: ParkovanieAutoLučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu