Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Dvojnásobný invalid v Nitre: Vodič si spravil z parkoviska vlastné kráľovstvo!

Dve parkovacie miesta - dvojnásobné postihnutie? Zobraziť galériu (2)
Dve parkovacie miesta - dvojnásobné postihnutie? (Zdroj: Tip)

BRATISLAVA/NITRA - Expertov na parkovanie máme na Slovensku zjavne dosť, stačí sa niekde na sídlisku dobre poobzerať okolo seba a prehreškov by sa našlo neúrekom. Najlepším zdrojom na podobné situácie sa však ukázali byť obchodné centrá, pred ktorými zvyknú vodiči odstaviť svojich štvorkolesových tátošov doslova na drzovku. Niekedy cez všetky čiary, inokedy na obrubníky, alebo na miestach pre telesne postihnutých.

Vaše tipy

"Parkovanie pred MAXom v Nitre je občas zábava. Tento vodič to vzal po svojom. Neviem či mal označenie za predným sklom ale vzadu ho určite nemal ale zaparkovať a vyblokovať 2 miesta pre invalidov dá zabrať aj invalidovi. :)," napísal nám Peter.

FOTO Dvojnásobný invalid v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip)

FOTO Dvojnásobný invalid v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip)

Aj keby označenie mal, určite nepotreboval zabrať dve miesta práve takýmto spôsobom. Keďže naokolo bol dostatok voľného priestoru, pokojne by mu postačilo aj jedno na pohodlné nastúpenie a vystúpenie.

No a ak preukaz telesne postihnutého nemal, stojí naozaj za zváženie, či bol šofér taký lenivý, alebo drzý, alebo ho k jeho činu viedli ďalšie dôvody, ktoré pozná len on sám. Napríklad, že chcel autíčko odparkovať pekne v tieni. Rozhodne by však mal čo vysvetľovať.

Viac o téme: ParkovanieNitraMax
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu