Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Parkovanie na drzovku: V Gelnici zapichla vodička svoje BMW tak, že budete čumieť

Parkovanie nadrzovku Zobraziť galériu (2)
Parkovanie nadrzovku (Zdroj: foto: tip citatela)

GELNICA - Ach, to nešťastné parkovanie. Vzdychne si nejedna žena, ktorá sa vyberie nakupovať, no ako na potvoru, nemá na preplnenom parkovisku kde odstaviť svoje auto. Nášmu čitateľovi sa podarilo priamo na "mieste činu" vyfotografovať dámu, ktorá nestrácala čas a problém vyriešila po svojom.

Vaše tipy

Mladá žena sa vybrala ešte koncom augusta na luxusnom BMW-čku do gelnického obchodu Tesco na nákupy. S parkovaním si ale starosti rozhodne nerobila. Auto, ktorému chýbalo označenie, že by sa v ňom mala nachádzať osoba ťažko zdravotne postihnutá, zaparkovala priamo na mieste vyhradenom pre parkovanie invalidov.

Parkovanie na drzovku: V
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)
"O spôsobe parkovania nemusí byť hádam ani reč,"
vtipne okomentoval situáciu náš čitateľ, ktorý zaslal fotografie. Ako je vidieť, žena zaparkovala takmer na milimeter presne cez dve parkovacie miesta.

 

 

Svojím počinom spáchala priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Mala šťastie, že ju nechytili policajti, inak by sa pokute nevyhla. "V blokovom konaní na mieste hrozí za uvedené závažné porušenie zákona sankcia  vo výške 150 eur, v správnom konaní je možné uložiť sankciu od 60 do 300 eur a zákaz činnosti až do 2 rokov," uviedla hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

 

 

Viac o téme: ParkovanieGelnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu