Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Takto parkujú v Prahe luxusné autá: Vodiči Porsche si starosti nerobia

Takto zaparkovali dvaja vodiči svoje luxusné autá Zobraziť galériu (2)
Takto zaparkovali dvaja vodiči svoje luxusné autá (Zdroj: foto: tip citatela)

PRAHA - Vo veľkých mestách nie je ničím zvláštnym, že na parkovisku natrafíte na niekoľko luxusných áut parkujúcich vedľa seba. Nášmu čitateľovi sa podarilo na jednom z pražských parkovísk odfotografovať dve autá značky Porsche vedľa seba. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby oba luxusné vozy nestáli na miestach vyhradených pre zdravotne ťažko postihnutých.

Vaše tipy

"Takto sa parkuje na streche Parku Hostivař - Praha," napísal nám rozhorčený čitateľ, ktorý si práve hľadal miesto na parkovanie.

Je vskutku málo pravdepodobné, že by na jednom parkovisku, tesne vedľa seba zaparkovali dvaja vodiči svoje autá, ktoré majú navyše rovnakú značku, na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnutých. "PS: Značky pre invalidov nemali," dopísal náš čitateľ, ktorý fotku vyhotovil.

FOTO Takto parkujú v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Ak vozidlo neoprávnene stojí na parkovisku vyhradenom pre vozidlo označené parkovacím preukazom pre osoby so zdravotným postihnutím alebo neoprávnene použije parkovací preukaz pre osoby so zdravotným postihnutím pri státí alebo pri jazde, môže mu byť uložená pokuta od 5 tisíc do 10 tisíc českých korún," informoval hovorca pražských policajtov Jan Daněk.

Vodiči teda môžu byť radi, že s najväčšou pravdepodobnosťou za tento priestupok pokutu vo výške 185 až  370 eur nezaplatili.

Viac o téme: ParkovanieInvalidiPrahaPorchse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu