Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zákazník v piešťanskom hypermarkete skoro onemel: Narazil na tieto plávajúce mŕtvoly!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa, )

PIEŠŤANY - Zákazník v piešťanskych potravinách sa nestačil diviť! Pri bežnom nákupe ho zarazili mŕtve ryby vo vodnej nádrži. Prevrátené hore bruchom rozhodne nepripomínali čerstvý tovar. O čo išlo a čo na to potravinový reťazec?

Vaše tipy

Fotku nám do redakcie poslal náš čitateľ, ktorý bol veľmi prekvapený tým, čo uvidel. "Chcel by som upozorniť, aký "čerstvý" tovar predávajú v Tescu v Piešťanoch. Neviem, možno tým rybám ešte neuplynul dátum spotreby, ale minimálne sa tak tvária. A takéto zdochnuté ryby je tam vidieť dosť často," napísal Patrik.

Zisťovali sme preto, v akom stave boli ryby naozaj. Hovorca hypermarketu vysvetlil, že išlo o netradičnú situáciu a ryby boli zrejme v zlej kondícii.

Zákazník v piešťanskom hypermarkete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa, )

Svojim zákazníkom sa však aj napriek tomu ospravedlnilo. "Živé ryby v našej ponuke kontrolujeme už pri príjme, sledujeme či sú v dobrej kondícii, od schválených chovateľov a so zdravotným osvedčením vydaným príslušným veterinárom. Naši kolegovia na prevádzkach zas pravidelne kontrolujú teplotu, okysličenie a filtráciu vody. Veľkú pozornosť venujeme i otázke welfare - od výlovu, cez prepravu až po predaj rýb. Situácia, ktorú zachytil Váš čitateľ, je preto viac ako netradičná, spôsobená zrejme skutočnosťou, že išlo síce o zdravých no zrejme fyzicky slabších jedincov," vysvetlil hovorca Tomáš Ferenčák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu