Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia predajňa straší zákazníkov: V Petržalke objavili na pulte plesnivý chlieb!

Plesnivý chlieb v bratislavskom Terne. Zobraziť galériu (3)
Plesnivý chlieb v bratislavskom Terne. (Zdroj: Tip čitateľa, ternoslovensko.sk)

BRATISLAVA - Toto leto sme vás upozornili už na niekoľko hrubých prehreškov obchodných reťazcov, čo sa týka kvality potravín, ktoré predávajú. Tentokrát nám opäť čitateľ poslal dôkaz o pochybení ďalšej pobočky zo siete obchodov Terno. V predajni na Bratskej ulici v Petržalke objavil počas večerného nákupu niečo nepríjemné.

Bol to balený chlieb, na ktorom bol dátum spotreby do ďalšieho dňa, čiže do dnes, no tento chlieb mal očividne pleseň, a to z oboch strán. Ján nám opísal celú udalosť: "Dnes 24.8.2014 o 18:49 som bol v predajni TERNO na Bratskej č. 3, chcel som kúpiť chlieb a čakalo ma tam prekvapenie. Plesnivý chlieb. To by sa nemalo stávať."

Plesnivý chlieb v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa, ternoslovensko.sk)

Opýtali sme sa na centrále obchodného reťazca Terno, ako sa niečo také môže stať. Zatiaľ nám však oficiálne stanovisko neposkytli z dôvodu, že situáciu rieši najprv spoločne so zákazníkom, ktorý u nich sťažnosť podal. 

Plesnivý chlieb v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Za účelom objektívneho prešetrenia sťažnosti sme si od zákazníka obratom po jeho prvom podnete vyžiadali bližšie indície, ktoré sme následne postúpili zodpovednému inšpektorovi na prešetrenie  v súčinnosti s vedúcim filiálky. Rovnako sme podnet s fotodokumentáciou zaslali na vyjadrenie aj výrobcovi a dodávateľovi predmetného chleba. Na základe výsledkov jednotlivých šetrení zašleme v zákonom stanovenej lehote relevantné stanovisko, vrátane prijatých opatrení tak zákazníkovi, ako aj Vašej redakcii, nakoľko bez uvedených šetrení je akékoľvek stanovisko irelevantné. Až do výsledku šetrenia a prijatých opatrení, o ktorých Vás budeme informovať v zákonom stanovenej lehote, boli objednávky a dodávky predmetného pekárenského produktu pozastavené, vr. jeho stiahnutia z predaja," povedali na centrále siete obchodov Terno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu