Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Porno pre všetkých: Nahý párik neviazane sexoval na balkóne!

Nahej dvojici pozornosť
Nahej dvojici pozornosť "čumilov" neprekážala (Zdroj: YouTube)

DARWIN/BRATISLAVA - Exhibicionizmus nepozná hraníc! Aspoň tomu nasvedčuje ďalšie pikantné video, tentokrát z austrálskeho Darwinu. Žena a jej spoločník zjavne nemali problém s tým, že na nich majú susedia a okoloidúci poriadny výhľad. Uvoľnení a oblečení iba v Adamovom a Evinom rúchu si vychutnávali nielen víno, ale dopriali si aj rýchlu "akciu".

Lascívne zábery ukazujú, ako sa žena po vypití zopár pohárikov začne ladne vlniť, čo jej partnera viditeľne poteší. Obaja si ešte dajú cigaretku a potom prejdú rovno na vec. Sex na verejnosti zjavne ich chúťkam dokonale vyhovuje.

Podľa výpovedí svedkov, nejde o prvý podobný zážitok, ktorý sa im naskytol z protiľahlých okien. Nemôžu však potvrdiť, že išlo o ten istý pár. "Nejaké dievčatá ich zazreli a začali sa smiať a čoskoro sa nich pozerali všetci okoloidúci," uviedol ďalší svedok.

Susedia a správca budovy nevylučujú možnosť, že žena bola prostitútka. "Žiadny normálny človek by toto v určitom veku nespravil. Možno ako tínedžer, ale teraz určite nie," povedal sused.

Pravidelný sex: Viete, čo všetko dokáže liečiť?!

Sex na balkóne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu