Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Načapaní pri sexe: Kolegovia si to rozdali priamo v kancelárii!

Dvojica svoj chtíč ukojila priamo na pracovisku Zobraziť galériu (3)
Dvojica svoj chtíč ukojila priamo na pracovisku (Zdroj: profimedia.cz)

NOTTINGHAM - Náruživosť im rozhodne nechýba! Dvojica Britov ostala v piatok v práci, keď zrazu dostali chuť na sex. Keďže nechceli čakať, kým sa premiestnia na pohodlnejšie miesto, kde by mali viac súkromia, rozdali si to priamo v kancelárii. Ani sa neobťažovali stiahnuť žalúzie, takže každému, kto išiel okolo, sa naskytol vskutku zaujímavý pohľad.

Angličania si koncom minulého týždňa užívali poriadnu horúčavu. Tá zrejme doľahla aj na dvojicu kolegov, ktorí večer ešte "zarezávali" v práci. Nadčas sa rozhodli spestriť si chvíľkami, ktoré mali ostať pred všetkými utajené.

Z toho si ale očividne veľkú hlavu nerobili a zasúložili si rovno na pracovisku. Ich divadielko sledovalo viacero obyvateľov oproti stojaceho domu, ktorí od nadržancov nemohli odtrhnúť oči. Na pamiatku si všetko aj natočili.

Aj takto sa trávia na niektorých pracoviskách nadčasy
Zobraziť galériu (3)
Aj takto sa trávia na niektorých pracoviskách nadčasy  (Zdroj: profimedia.cz)

"Podišla k nemu a začala sa vyzliekať. Potom strhla oblečenie aj z neho a skočili na seba. Tá žena bola fakt pekná," poznamenal očitý svedok. "Najprv sedeli na stoličke, ona bola na ňom a potom si to rozdali aj na stole. Trvalo to asi dvadsať minút," dodal.

Párik vyskúšal viaceré polohy
Zobraziť galériu (3)
Párik vyskúšal viaceré polohy  (Zdroj: profimedia.cz)

Podarenému páriku vôbec nevadilo, že sa ocitli v centre pozornosti okoloidúcich. Boli tak pohrúžení sami do seba, že pohľady cudzích ľudí vôbec nevnímali. V tej chvíli bolo pre nich najpodstatnejšie to, že si navzájom urobili dobre.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu