Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohoršený taxikár: Zákazníčka si na zadnom sedadle užívala rozkoš!

Rebecca za svoj prehrešok zrejme poputuje do väzenia Zobraziť galériu (2)
Rebecca za svoj prehrešok zrejme poputuje do väzenia (Zdroj: treklens.com)

DUBAJ - Pod rúškom noci si zavolali taxík, ktorý ich mal odviezť do hotela. Príťažlivá britská podnikateľka to však nevydržala a so svojím partnerom začala na zadnom sedadle vykonávať neprístojnosti. Problém bol v tom, že islamský svet takéto správanie nestrpí. Sexuchtivej dvojici teraz hrozí niekoľkoročné väzenie.

Dvadsaťdeväťročná Rebecca Blakeová sa svojím budúcim milencom z Írska stretla v hotelovom bare The Irish Village na akcii zvanej brunch, ktorá má jedno špecifikum - jeho návštevníci môžu vypiť po zaplatení jednorazovej sumy toľko alkoholu, koľko znesú. Nie je preto divu, že obaja boli po takmer celodennom vysedávaní nad pohárikmi poriadne spoločensky unavení.

Rebecca si spolu so svojím nápadníkom Conorom McRedmondom zavolali taxík a zamierili na hotelovú izbu. V aute však vplyvom alkoholu stratili všetky zábrany a vrhli sa na seba. Vodič ich uvidel v spätnom zrkadle, tak odstavil auto ku krajnici, aby sa spamätali. "Boli úplne opití. Začali sa bozkávať a potom sa nechali uniesť. Vtedy začali aj sexovať," uviedol pohoršený taxikár.

To však nepomohlo a vášnivý pár pokračoval v sexuálnych hrátkach aj naďalej. Vodič preto zašiel za neďalekou policajnou hliadkou. Keď sa vracali k vozidlu, pracovníčka firmy Manpower vraj bola úplne nahá a na vrchole rozkoše, píše Blesk.cz.

Polícia nemala pre hriešnikov pochopenie a zadržala ich. Vo väzbe boli päť dní - od 4. do 9. mája, potom boli prepustení na kauciu. Vyšetrovatelia od nich odobrali dokonca aj vzorky DNA, aby sa potvrdila pravdivosť informácie, že medzi nimi došlo na verejnosti k pohlavnému styku.

Rebecca aj Conor obvinenia popierajú a tvrdia, že "ich zatkli len za držanie fľaše piva, nie za sex". "Bola som v aute sama," povedala policajtom atraktívna brunetka. Za opitosť na verejnosti a mimomanželský sex teraz obom hrozia tri roky väzenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu