Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Počas Art Film Festu sladké raňajky v oddychovej zóne zadarmo

Oddychová zóna
Oddychová zóna

Už po tretí rok je mediálnym partnerom filmového festivalu Art Film Fest Trenčianske Teplice – Trenčín, týždenník Žurnál. „Partnerstvo na filmovom festivale je súčasťou marketingovej stratégie Žurnálu“, hovorí Oľga Danihelová, marketingová riaditeľka vydavateľského domu TV TIP. „Našou snahou je podporovať kvalitné projekty z oblasti vedy, umenia a kultúry“, dodala Danihelová.

Tento rok je týždenník Žurnál partnerom Oddychovej zóny. Návštevníci filmového festivalu si počas celého týždňa môžu príjemne oddýchnuť priamo v prírode, v bezprostrednej blízkosti Tatra banka Cinema v Trenčianskych Tepliciach. Príjemným bonusom navyše je pozvanie na sladké raňajky, ktoré budú pripravené každé ráno počas trvania festivalu pre návštevníkov Oddychovej zóny týždenníka Žurnál.

Okrem filmov budú môcť návštevníci zadarmo navštíviť dva veľké koncerty pod holým nebom. V nedeľu 21. júna, privíta Trenčín na námestí pozoruhodnú kapelu od našich západných susedov, Bratov Ebenovcov, ktorých lídrom je známy moderátor a herec Marek Eben. Druhý veľký koncert Art Film Festu sa uskutoční v stredu, 24. júna, a fanúšikovia sa môžu tešiť na populárnu českú skupinu Kryštof na čele s charizmatickým Richardom Krajčom.

Návštevníci Art Film Festu si budú môcť koncerty v Trenčianskych Tepliciach vychutnávať aj vo festivalovej kaviarni v Kúpeľnej dvorane každý deň. Hudobná séria „Každý večer naživo uvádza Oskar Rózsa“ odštartuje v sobotu 20. júna a zaspieva bývalý frontman kultovej kapely Le Payaco Tomáš Sloboda s formáciou Sounds Like This. Koncerty do konca festivalu odohrajú postupne džezová skupina Oskar Rózsa Quartet, vokálna kapela Fragile, osem spevákov bez hudobných nástrojov, ktorí predstavia známe svetové popové aj džezové hity, Radek Pastrňák a Pakostra Blues, formácia špičkových ostravských bluesových muzikantov, slovenská folkrocková speváčka Soňa Horňáková so skupinou a známy spevák Marcel Palonder so svojim novým projektom Tango Ultimo.

Aj tento rok budú mať študenti do 26 rokov možnosť navštíviť Medzinárodný filmový festival Art Film Fest zadarmo. Stačí ak si na internetovej stránke festivalu www.artfilm.sk vyplnia registračný formulár. Ten je k dispozícii do 18. 6. 2009.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu