Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlatý Bažant na festivale Art Film Fest

Zuzana Kanócz vo filme Nebo, peklo... zem
Zuzana Kanócz vo filme Nebo, peklo... zem

Na filmovom festivale Art Film Fest, ktorý sa uskutoční v termíne 20. – 27. júna tohto roku v Trenčianskych Tepliciach, sa v rámci svojho zámeru podpory slovenského filmu zúčastní aj značka Zlatý Bažant. Zlatý Bažant sa v tomto roku stal partnerom sekcie Slovenská sezóna.

Partnerstvo na festivale Art Film Fest je súčasťou dlhodobej stratégie značky Zlatý Bažant v oblasti filmovej kultúry. Doteraz bola značka v oblasti filmu známa predovšetkým projektom Bažant Kinematograf, ktorý počas letných mesiacov poskytuje kvalitnú filmovú tvorbu divákom pod holým nebom. Zlatý Bažant stál aj pri zrode viacerých filmových titulov.

„V tomto roku sa chceme bližšie zamerať na podporu konkurencieschopnej domácej filmovej tvorby a byť nápomocní pri jej sprostredkovaní pre slovenského diváka. Partnerstvo v sekcii Slovenská sezóna na tohtoročnom Art Film Feste v Trenčianskych Tepliciach je dôležitou súčasťou našich zámerov v tejto oblasti,“ hovorí Zuzana Putalová, senior brand manager značky Zlatý Bažant.

Sekcia Slovenská sezóna na festivale Art Film Fest ponúkne výber aktuálnych domácich snímok a aj viaceré premiéry. Slovenské filmy Nebo, peklo...zem a Tango s komármi, prinesie v rámci Art Film Festu aj Bažant Kinematograf. Tango s komármi si diváci budú môcť pozrieť pod holým nebom na Štúrovom námestí v Trenčíne už v sobotu 20. júna o 22.00 hod. a Nebo, peklo...zem vo štvrtok 25. júna takisto o desiatej večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu