Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásna Monica Bellucci je bláznivo zamilovaná: Túto BOHYŇU má v posteli slávny režisér!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (9)
Monica Bellucci (Zdroj: SITA, Profimedia, Archív M.B.)

RÍM - Talianska herečka Monica Bellucci, ktorá práve dnes oslavuje 59. narodeniny, bola vždy idolom mnohých mužov. Láska ju však neraz poriadne potrápila... Aktuálne je ale opäť konečne šťastná. A to po boku muža, ktorý je verejnosti dobre známy.

Monica Bellucci sa narodila 30. septembra 1964 v meste Città di Castello. Svoju kariéru začala najskôr ako modelka. V roku 1988 sa presťahovala do Milána a o rok na to už predvádzala aj v Paríži a New Yorku. Práve tam začala navštevovať hodiny herectva, ktoré priniesli svoje ovocie. 

Dôkazom sú viaceré počiny, v ktorých krásna tmavovláska predviedla nielen svoj šarm, ale aj herecké nadanie. Spomenúť možno filmy Maléna, The Matrix Reloaded, Umučenie Krista, či bondovku Spectre. 

Krásna Monica Bellucci je
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Miramax Films)

Monica nepochybne patrí medzi najkrajšie hviezdy filmového plátna. V láske sa jej však príliš nedarilo. Za sebou má dve nevydarené manželstvá. Jej prvým mužom v priebehu rokov 1990 - 1994 bol Claudio Carlos Basso. V roku 1996 sa pri práci spoznala s hercom Vincentom Casselom, za ktorého sa o tri roky neskôr vydala. Po 14 rokoch sa ich však manželstvo, z ktorého vzišli dve dcéry, rozpadlo. 

Kráska tvorila istý čas zamilovaný pár aj s umelcom menom Nicolas Lefebvre. Avšak v roku 2019 sa ich cesty rozišli a kráska nemala po svojom boku iného oficiálneho partnera. 

Tento rok sa však v médiách objavili prekvapivé správy. A to, že randí so slávnym režisérom Timom Burtonom. Zaľúbenci spočiatku svoj vzťah príliš nekomentovali. V lete však kráska v rozhovoroch čo-to prezradila. „Povedzme, že som v Timovi našla úžasnú spriaznenú dušu. Niekoho, koho svet je plný snov. On je jednoducho úžasný,” uviedla pre Harper´s Bazaar slávna tmavovláska.

Monica Bellucci a Tim Burton
Zobraziť galériu (9)
Monica Bellucci a Tim Burton  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu