Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželka markizáckeho sexi porotcu: Veď je to bývalá gogo tanečnica!

Tatiana Vilhelmová Zobraziť galériu (8)
Tatiana Vilhelmová (Zdroj: TASR)

PRAHA - Televízia Markíza naposledy do šou The Voice angažovala aj herca a speváka Vojtěcha Dyka (33). Ten sa počas trvania súťaže stihol oženiť s herečkou Tatianou Vilhelmovou (41). Tá sa kedysi živila aj tancom... Robila gogo tanečnicu.

Tatiana Vilhelmová sa narodila 13. júla 1978. Už to bude 25 rokov, čo vstúpila do sveta filmu. Pred kamerami stála už ako 16-násťročná. Zahrala si v mnohých známych snímkach, napríklad Čas dlhov, Samotári, Jedna ruka netlieska, Milenci a vrahovia, Vratné fľaše, či Kajínek. Naposledy to boli napríklad filmy Otcova volga alebo Teroristka. 

Manželka markizáckeho sexi porotcu:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: CT)

Tatiana je známa aj z účinkovania v televíznych programoch. Vystupovala v speváckej súťaži Tvoja tvár má známy hlas, kedysi si vyskúšala aj tanečnú StarDance. A práve vtedy vyšlo najavo, že sa tancom už kedysi aj živila. 

Na tlačovej konferencii k programu sa totiž novinári spýtali na jej minulosť ako gogo tanečnice. Herečka bola otázkou zaskočená, no informáciu nepoprela. „Nebolo to žiadne vyzliekanie sa pri tyči, aj keď mi to aj tak asi nikto neuverí, ale to je jedno. Robila som to ako brigádu a išlo skôr o to, že som sa pohybovala po baroch a tak. Bola to vtedy dosť drsná škola, ale zas boli peniaze na parádu,” prezradila o práci, ktorú robila ako 16-ročná. 

16-ročná Tatiana Vilhelmová
Zobraziť galériu (8)
16-ročná Tatiana Vilhelmová  (Zdroj: CT)

Dnes je Tatiana trojnásobnou mamou. Dvoch synov má s bývalým manželom, toho posledného s hercom a spevákom Vojtěchom Dykom. Porotca markizáckeho The Voice sa so svojou láskou oženil práve v čase, keď sa šou vysielala. „Všetkým, ktorí prajú lásku, spievame do sveta, že sme sa 01. 05. 2019 oddali. S láskou Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková,” oznámil zmenu rodinného stavu na sociálnej sieti fešák. 

Manželka markizáckeho sexi porotcu:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram V.D.)

Viac o téme: Tatiana Vilhelmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu