Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nečakaný krok na Markíze: Má to byť nová hviezda televízie ale... Kto to, preboha, vlastne je?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zostava najnovšej série šou Tvoja tvár znie povedomie je známa. Úspešná markizácka šou žne už od svojho počiatku jeden úspech za druhým a diváci sa už teraz nemôžu dočkať momentu, kedy sa vráti na obrazovky. Tentokrát sa však musia popasovať s jedným podstatným problémom - zostava účinkujúcich je, aspoň podľa doterajších reakcií, vraj slabšia ako kedykoľvek predtým.

Najväčším ťahúňom celej šou je muzikálová herečka Nela Pocisková. Podľa doterajších reakcií sa fanúšikovia zaujímajú aj o Karin Haydu, s popularitou nemá problém ani moderátor Rasťo Sokol či mladá hviezdička z Oteckov - Zuzana Kraváriková. Zvyšok zostavy je ale podľa divákov pomerne "čajový".

V zozname sa totiž nenachádzajú žiadne ďalšie veľké mená. Súťažiť budú Noël Czuczor, Pavol Topoľský, Dávid Hartl či modelka Alexandra Gachulincová. Práve ona je pre fanúšikov najväčším kameňom úrazu. Slovákom vraj jej meno veľa nehovorí, čo bolo vidno aj na ich poznámkach.

Markíza opäť prekvapila. Do šou Tvoja tvár znie povedome vybrali modelku Sašu Gachulincovú.
Zobraziť galériu (4)
Markíza opäť prekvapila. Do šou Tvoja tvár znie povedome vybrali modelku Sašu Gachulincovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Saša Gachulincová je svetovo uznávanou modelkou. O jej tvár sa idú potrhať tie najprestížnejšie značky a magazíny.
Zobraziť galériu (4)
Saša Gachulincová je svetovo uznávanou modelkou. O jej tvár sa idú potrhať tie najprestížnejšie značky a magazíny.  (Zdroj: Instagram)

„Preboha, to kto je," ​„Tá modelka tam nemá čo robiť, veď ju nikto nepozná," či „To naozaj tam už nemali koho dať, že oslovili aj ženu, o ktorej nikto nič nevie?" znie len niekoľko z prvých diváckych reakcií, kde si najväčšiu kritiku zlízla práve Alexandra. Treba však dodať, že hoci blondínka nepatrí medzi nonstop omieľané slovenské celebrity, ktoré už pomaly vyliezajú aj z chladničky, za hranicami našu krajinu reprezentuje viac ako úspešne.

Saša sa totiž radí medzi topmodelky a i keď ich tu, žiaľ, nemáme až tak veľa, ona preraziť dokázala. Fotila a predvádzala pre tie najprestížnejšie módne značky a magazíny. A dopyt po nej v svetovom módnom premysle stále pretrváva. No a ktovie. Možno táto kráska svojím výkonom naozaj prekvapí a práve vďaka nej sa o našej malej krajine dozvedia viac aj v zahraničí, dopredu teda naozaj netreba nič zatracovať. 

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeAlexandra Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu