Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kedysi holá na obrazovkách a potom... Slovenská herečka zbalila o 9 rokov mladšieho sexi kolegu!

Henrieta Mickovičová Zobraziť galériu (6)
Henrieta Mickovičová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Stále rovnako sexi! Herečka Henrieta Mickovičová (52) síce už pomaly začína hrávať staré mamy, no vyzerá stále famózne. Udržiava sa v rovnakej forme, ako keď sa v 90. rokoch občas ukázala na obrazovkách vyzlečená. Jej pôvaby opantali o 9 rokov mladšieho Alexandra Bártu (43), s ktorým má dcéru Ester (12).

Henrieta Mickovičová sa narodila 26. júna 1967. Vyštudovala VŠMU a diváci ju mohli vidieť na doskách viacerých bratislavských divadiel. Zahrala si vo filmoch ako Kamarát do dažďa 2, Vášnivé známosti, Hra o láske a smrti, ...kone na betóne, Tábor padlých žien a iných. V niektorých odhalila aj svoje telo. 

Kedysi holá na obrazovkách
Zobraziť galériu (6)

V posledných rokoch sa objavuje najmä v seriáloch, zahrala si napríklad v Paneláku, Búrlivom víne, Milenkách či počine Som mama, kde stvárnila matku tehotnej Kveteny a teda sa v rámci deja stala starou mamou. 

V súkromí je Henrieta dvojnásobnou mamou, má takmer 30-ročného syna Dávida a 12-ročnú dcéru Ester. Tú má z aktuálneho vzťahu s mladším kolegom Alexandrom Bártom, s ktorým sa dali dokopy približne pred 15 rokmi. 

Henrieta Mickovičová
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Henrieta Mickovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu