Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

10 rokov a všetko je inak: Jasmina Alagič sa poriadne zmenila!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Modelka a moderátorka Jasmina Alagič (30) sa dostala do povedomia pred 10 rokmi, keď ju novinári zvolili za Miss Médiá v rámci súťaže Miss Universe SR 2009. Od tých čias brunetka vyzrela a pomerne nedávno radikálne zmenila imidž. Je z nej už viac blondínka a s oveľa kratšími vlasmi. A v súkromnom živote má oveľa viac noviniek.

Jasmina Alagič sa narodila 27. júna 1989. Po otcovi jej v žilách koluje bosnianska krv, po mame zas maďarská. Energickosť a výrečnosť ju predurčili na úlohu moderátorky už počas školských čias. 

Verejnosť ju začala evidovať v roku 2009, keď na súťaži krásy získala titul Miss médiá. Zaujala svojím jemne exotickým výzorom a temperamentom. 

Jasmina Alagič v roku 2009 ako Miss Médiá.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič v roku 2009 ako Miss Médiá.  (Zdroj: TV JOJ, paparaci.sk)

Neskôr sa Jasmina uplatnila ako moderátorka Fashion TV pod vedením Gabriely Drobovej. A následne dostala šancu v markizáckej SuperStar po boku Leoša Mareša. 

Aktuálne sa Alagič pripravuje na tú najkrajšiu úlohu vo svojom živote. Už čoskoro by mala na svet priviesť svoje prvé dieťatko. Bývalá Mis Médiá, ktorá bola k novinárom vždy milá, čaká bábätko s raperom Rytmusom. Ten sa v máji stal jej manželom. 

10 rokov a všetko
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Nedávno sa dokonca nastávajúca mamička rozhodla aj pre zmenu imidžu. Svoje povestné hnedé vlasy si nechala skrátiť a zosvetliť. Nový imidž Jasmine naozaj pristane, iba niektorí fanúšikovia si myslia, že teraz príliš pripomína Daru Rolins, s ktorou raper chodil vyše 6 rokov. 

10 rokov a všetko
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram JA)

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu