Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárska herečka ohúrila sexepílom X Factor: Sisa, zavri si tie ústa!

Dáša Laurová uchvátila celú porotu. Speváčka Sisa Lelkes Sklovská nevedela zatvoriť ústa. Zobraziť galériu (10)
Dáša Laurová uchvátila celú porotu. Speváčka Sisa Lelkes Sklovská nevedela zatvoriť ústa.

BRATISLAVA - Okúzlila ich! V momente, keď Dáša Laurová (22) vstúpila na pódium jojkárskeho X Factoru, zazneli samé obdivné vzdychy. Jej výzor ocenila dokonca aj Sisa Lelkes Sklovská (48), ktorá takmer zabudla zavrieť ústa. A to porota videla herečku zo seriálu Dedičstvo kompletne oblečenú. Nám sa podarilo získať zábery z tmavovláskinho súkromného archívu, na ktorých pózuje v dráždivej bielizni.

Dáša Laurová sa aktuálne objavuje v jojkárskom seriáli Dedičstvo. Atraktívna tmavovláska však aj rada spieva, a tak sa vybrala na kasting do šou X Factor. A jednoznačne zaujala!

Už prvý krok pred kamerami pre ňu znamenal kompliment od moderátora. Martin Pyco Rausch Dáši pochválil krásne oči. Nasledovalo predstúpenie pred porotu. „Ty vole!” komentoval Laurovej nástup na scénu Oto Klempíř. Sisa Sklovská ju vítala s otvorenými ústami. 

Za všetko mohli ultra krátke šaty, ktoré umelkyňa v ten deň zvolila. Vie však byť ešte odvážnejšia. Dokazujú to fotografie, ktoré má vo svojom súkromnom archíve. V sexi negližé a pančuchách s čipkou pôsobí ako skutočná manekýnka. „Nad profesiou modelky som neuvažovala. Možno by som do toho aj išla, ale chýbajú mi centimetre na výšku,” povedala nám Dáša. 

Zábery fotila kvôli umeleckým agentúram. „Chcela som niečo iné ako na maturitné oznamko,” prezradila k ich vzniku. Fanúšikovia si však pri pohľade na sexicu musia nechať zájsť chuť. Už rok je totiž šťastne zadaná a vzťah berie vážne. 

Dáša Laurová má vo svojom archíve aj takéto zmyselné fotografie.
Zobraziť galériu (10)
Dáša Laurová má vo svojom archíve aj takéto zmyselné fotografie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu