Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sklovskú v Čechách opäť vysmiali: Už sa do nej pustila aj Simona Krainová!

Sisu Lelkes-Sklovskú najnovšie kritizovala Simona Krainová. Zobraziť galériu (9)
Sisu Lelkes-Sklovskú najnovšie kritizovala Simona Krainová.

BRATISLAVA – Ani ona jej nevie prísť na chuť! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (48) je charakteristická výstrednosťou a tým, že rada šokuje. Vďaka týmto vlastnostiam existuje popri jej fanúšikovskej základni aj skupina neprajníkov, ktorí tmavovlásku nedokážu vystáť. K nim sa najnovšie prihlásila aj česká modelka Simona Krainová (41). Tá umelkyňu bez rozpakov vysmiala. Ide tak už o ďalší útok na interpertku od našich západných susedov po tom, čo ju nazvali "vyzobanou slnečnicou".

A nedajú jej pokoj! Účasť Sisy Lelkes-Sklovskej na porotcovskej stoličke v šou X Factor sa v susedných Čechách nestretla s pozitívnou odozvou. Umelkyňu nazvali napríklad vyzobanou slnečnicou a spochybňovali tiež jej spevácke kvality. Tmavovláska sa usilovala túto kritiku brať s nadhľadom. Dokonca nafotila zábery, na ktorých so spomínaným kvetom pózuje.

Na obrazovkách boli odvysielané zatiaľ ešte len dve časti speváckeho projektu, a Sisa už musí opäť čeliť kritike. Na mušku si ju najnovšie vzala česká modelka Simona Krainová. „Sisa Sklovská????!!! X Factor. Nerozumiem ani obrazu ani zvuku. Pomoc,” napísala si posmešne na sociálnu sieť blondínka. Keď sme ju v súvislosti s touto témou oslovili, rozprávať sa jej nechcelo. „Nebudem to komentovať. Bolo to na mojom súkromnom profile, kde som sa o to delila len s mojimi priateľmi. Je úplne zbytočné to rozoberať,” reagovala pre topky.sk Krainová.

Spojiť sa nám podarilo aj so Sisou. Chceli sme vedieť, ako túto kritiku vníma. „Od momentu, kedy som sa stala porotkyňou speváckej šou X Factor, sa stretávam s rôznymi postojmi zo strany kolegov, verejnosti. Niektoré sú viac, iné menej príjemné. Avšak všetky akceptujem,” povedala nám Sklovská. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu