Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Záhada okolo Sisy Sklovskej: Prečo má jednu väčšiu ako druhú?!

Sisa Sklovská prekvapila. Zobraziť galériu (6)
Sisa Sklovská prekvapila.

BRATISLAVA - Stalo sa jej niečo?! Sisa Sklovská (48) sa rada pekne oblieka a jej vášňou je nakupovanie topánok. V spoločnosti ju vídať v kúskoch s vysokými podpätkami, preto nás pred pár dňami prekvapila nôžkami v balerínkach. Navyše, pri bližšom pohľade vyzerala jedna jej končatina väčšia - v porovnaní s druhou akoby opuchnutá. Zisťovali sme, čo sa porotkyni X Factoru prihodilo.

Pricupkala ako Popoluška! Pri návšteve premiéry filmu Noe, ktorý sa v týchto dňoch dostáva do slovenských kín, sa nám podarilo stretnúť aj speváčku Sisu Sklovskú. Tmavovláska bola štýlovo nahodená, no prekvapila svojou nízkou obuvou. V spoločnosti sme totiž pri nej zvyknutí na vysoké podpätky. 

V balerínkach sme na ňu ešte snáď nikdy nenatrafili. „Tak to ste ma teda videli málokedy. Ja chodím aj v nízkych topánkach,” okomentovala svoj výber Sisa. Pri bližšom pohľade sa však zdalo, že pohodlnú obuv má zrejme zo zdravotných príčin. Jej ľavá noha totiž pôsobila mohutnejším dojmom než pravá. Akoby sa zväčšila po nejakom úraze. „Opuchnutá noha? Nie, to bude zrejme chybou záberu,” poprela zranenie Sklovská. Čo si myslíte vy?! 

Sisa Sklovská prekvapila nízkymi topánkami a akoby opuchnutou ľavou nohou.
Zobraziť galériu (6)
Sisa Sklovská prekvapila nízkymi topánkami a akoby opuchnutou ľavou nohou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu