Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jozef Bednárik (†65) neodišiel sám: Ďalšia smrť v divadle!

Umelci smútia za svojimi kolegami - Jozefom Bednárikom a Auréliou Gurkovou. Zobraziť galériu (4)
Umelci smútia za svojimi kolegami - Jozefom Bednárikom a Auréliou Gurkovou.

BRATISLAVA - Umelecký svet je opäť v slzách! Od smrti Jozefa Bednárika (†65) prešlo len krátkych 5 dní a umelci majú opäť dôvod na smútok. Dnes ich totiž vo veku 72 rokov navždy opustila ich dlhoročná kolegyňa, šepkárka Aurélia Gurková.

Divadelný svet sa ešte nespamätal zo smrti Jozefa Bednárika a už prišla ďalšia rana. Umelci dnes oplakávajú ich dlhoročnú kolegyňu, šepkárku Auréliu Gurkovú. „S hlbokým zármutkom oznamujeme, že nás dňa 28. augusta 2013 po krátkej chorobe vo veku 72 rokov navždy opustila naša dlhoročná kolegyňa, pani Aurélia Gurková,“ oznámil generálny riaditeľ Divadla Nová scéna Juraj Ďurdiak prostredníctvom sociálnej siete.

Svoj smútok neskrývajú ani herci a speváci, ktorí ju osobne poznali a pracovali s ňou. „Odišla Arika. Za Beďom. To sa im tam v nebíčku bude tvoriť,” reagovala muzikálová herečka Lenka LeRa Salmanová. „Bola to žena, ktorá neodmysliteľne patrila k Novej scéne. Zlatá, milá, vtipná... Veľká škoda,“ dodala.

Smútia aj ostatní umelci pôsobiaci v spomínanom divadle. „Beďo už začal režírovať a potreboval inšpiráciu. Zbohom pani Arika,“ lúčila sa prostredníctvom sociálnej siete aj Miroslava Partlová. Bolestná správa zasiahla tiež Nelu Pociskovú, Janu Lieskovskú, Pavla Topoľského a mnoho ďalších hercov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu