Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neverný sex s VyVoleným po pár dňoch: Šelmička, blázniš? Veď máš doma priateľa!

Zuzana Dzvoníková mala pred vstupom do súťaže priateľa Jozefa (vpravo). V Dome snov sa intímne zblížila so súperom Tomášom Patákom. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Dzvoníková mala pred vstupom do súťaže priateľa Jozefa (vpravo). V Dome snov sa intímne zblížila so súperom Tomášom Patákom.

BRATISLAVA – Neposlušná! Zaľúbenci z jojkárskej šou VyVolení Zuzana Dzvoníková (22) alias Šelmička a Tomáš Paták (25) prežívajú na televíznych obrazovkách vášnivý románik. Niečo podobné v takýchto projektoch nie je žiadnou raritou. Láska mladej dvojice je určite sympatická mnohým, no zdá sa, že sa nezaobíde bez problémov. Tmavovlasá sexica totiž akosi pozabudla na to, že má doma frajera.

Svojej prezývke nezostala nič dlžná! Zuzana Dzvoníková sa pred vstupom do súťaže netajila tým, že rada zažíva nové veci. Ako najnovšie vysvitlo, svoje slová už aj stihla v Dome snov potvrdiť. Konkrétne prostredníctvom romániku so súperom Tomášom Patákom, ktorému podľahla po pár dňoch strávených v jojkárskej šou. „Toľko ľudí mi hovorilo, že hlavne sa tam s nikým nevyspi,” komentovala intímne zblíženie s mladíkom Šelmička, ktorá mala po divokej noci rozporuplné pocity. „Na jednej strane to možno aj ľutujem, čo si o mne kto pomyslí, ale na druhej strane som rada, lebo je mi s Tomášom strašne fajn. Dúfam, že moja mama to pochopí, keď sa na to bude pozerať,” dodala.

Zdá sa však, že Zuzanina mama nie je jedinou osobou, ktorej bude musieť finalistka tohtoročnej súťaže Miss Carat Tuning po príchode domov veľa vecí vysvetľovať. Ako sa nám podarilo zistiť, na tmavovlásku doma čaká jej priateľ Jozef. „Ich vzťah bol relatívne čerstvý. Najskôr spolu fungovali ako milenci, neskôr to medzi nimi prerástlo do vzťahu. Paradoxné je, že Zuza sa ho ešte pred odchodom pýtala, či na ňu vonku počká,” prezradil človek z okolia dvojice.

Keďže Dzvoníková neodolala šarmu svojho súpera, oslovili sme jej (bývalého?) priateľa s otázkou, čo na jej správanie hovorí. Chceli sme tiež vedieť, či má v pláne si so Zuzanou jej neveru vydiskutovať. Na naše otázky však nereagoval.

V podobnej situácii sa v minulosti ocitla aj Lucia Frčková, ktorá sa počas markizáckej Farmy bezhlavo zamilovala do súpera Adama Kováča, hoci na ňu doma čakal otec jej detí. Dvojnásobná mamička sa dokonca kvôli svojej láske z reality šou presťahovala do Bratislavy. Idylka vo farmárskom romániku však netrvala dlho, Luciin život sa čoskoro vrátil do pôvodných koľaji. Nedávno sa dokonca za otca svojich ratolestí v tajnosti vydala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu