Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prvý sex v jojkárskej vile šokoval súperov: Bola to divočina!

Zuzana Dzvoníková a Tomáš Paták sa intímne zblížili zhruba po týždni od ich prvého stretnutia. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Dzvoníková a Tomáš Paták sa intímne zblížili zhruba po týždni od ich prvého stretnutia.

BRATISLAVA – Bezsenná noc! Nie je žiadnym tajomstvom, že v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov sa rodí nová láska. Do oka si padli Zuzana Dzvoníková (22) a Tomáš Paták (25), ktorí si pred kamerou bez okolkov vymieňajú náruživé bozky a dotyky. Najnovšie sa ale pod rúškom noci posunuli na ďalší level svojho vzťahu. Ako sa nám podarilo zistiť, za prítomnosti ostatných súperov sa intímne zblížili. Dĺžka posteľných radovánok mladej dvojice prekvapila ostatných obyvateľov príbytku.

Šou VyVolení je charakteristická tým, že skupina ľudí stráca akékoľvek súkromie. Všadeprítomné kamery totiž často zachytia aj poriadne intímne zábery. Svoje o tom vie napríklad Nikol Trojanová, ktorá si v českej verzii projektu vyrobila poriadnu hanbu, keď sa opitá vymočila na koberec. S nedostatkom intimity v ktorejkoľvek reality šou sa však museli popasovať aj zamilované dvojice, ktoré sa chceli sexuálne zblížiť.

Na podobný problém najnovšie narazili Zuzana Dzvoníková a Tomáš Paták v Dome snov. Dvojica sa schovala za deku, ktorá im dopriala aspoň aké-také súkromie. Ostatných súperov však týmto vylepšením neuchránili pred zvukovými efektmi. „Veľmi sa mi to nepáčilo, lebo som sa kvôli tomu nemohol vyspať. Tomáš má veľkú kapacitu. Nešlo o žiadnych päť, desať, dvadsať minút. Bolo to tak dve a pol hodiny. A Zuzana bola veľmi divoká,” komentoval náruživosť svojich súperov Vladimír Soušek, ktorý bol spolu s ostatnými kolegami prekvapený z Tomášovej výdrže.

Samotný aktér nočných radovánok priznáva, že v posteli je bežcom na dlhé trate. „Mám dlhú výdrž, to sa nedá poprieť,” povedal Tomáš Paták. S jeho výkonom je zjavne spokojná aj tmavovláska. „Je mi s ním dobre,” povedala o vzťahu s kolegom z Domu snov. Uvidíme, ako sa bude románik tejto dvojice ďalej vyvíjať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu