Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nový život farmárky Frčkovej: Neuveríte, ale tajne sa vydala!

Lucia Frčková si svadbu vyskúšala aj s Adamom Kováčom (vľavo). Ozajstné Zobraziť galériu (9)
Lucia Frčková si svadbu vyskúšala aj s Adamom Kováčom (vľavo). Ozajstné "áno" však povedala až otcovi svojich detí Jozefovi (vpravo).

BRATISLAVA - Už na neho zabudla! Luciu Frčkovú (29) poznajú diváci druhej série markizáckej Farmy ako dvojnásobnú mamičku, ktorá sa bláznivo zamilovala do súpera Adama Kováča (25). Doma na ňu síce oddane čakal dlhoročný partner Jozef (32), no statkárka pokračovala v mileneckom romániku aj po skončení súťaže. Počas minulého leta sa dokonca odsťahovala do Bratislavy, aby bola svojej láske z hospodárstva nablízku. V živote bývalej televíznej postavičky je už ale dnes všetko inak. Zistili sme, že sa nedávno v tajnosti vydala.

Vybúrila sa a skrotla! Lucia Frčková a Adam Kováč boli počas minulého roka azda tou najzamilovanejšou dvojicou. Ich láska odštartovala v drsných podmienkach markizáckej súťaže Farma a trvala zhruba päť mesiacov. Zaujímavé však na ich randení bolo najmä to, že dvojnásobná mamička popri tom aj naďalej udržiavala vzťah s otcom svojich detí Jozefom.

Začiatkom októbra sa však Lucia definitívne rozhodla. Bratislavčana Adama nečakane odkopla. Nastálo sa už vrátila k spomínanému Jozefovi. „Všímam si, že on je asi jediný človek, ktorý pri mne stál v dobrom aj v zlom,” povedala nám v tom čase farmárka. A ako vidno, na svojich slovách naozaj trvá. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, nedávno sa zaňho vydala.

„Nebolo to nič veľké, svadba sa konala len v úzkom kruhu. Sme spolu už dlho, nie je na tom nič zvláštne. Nechcem svoje súkromie veľmi rozoberať,” reagovala stroho Lucia, ktorá v minulosti bez problémov komunikovala s médiami. „Chcem si svoj život už strážiť a poviem len toľko, že sme šťastní. Všetko sa medzi nami vrátilo do starých koľají a tak sme chceli náš vzťah nejako spečatiť,” uzavrela čerstvá novomanželka.

Žiť novým životom však nezačala len ona. Čerstvou láskou sa na sociálnej sieti pýši aj Adam Kováč, ktorému sa podarilo zbaliť sestru tanečnice Natálie Glosíkovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu