Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Bratislavčania zažili obrovské prekvapenie! Parádne predstavenie na sídliskách

Bratislava zažila unikátny koncert priamo na sídlisku Zobraziť galériu (5)
Bratislava zažila unikátny koncert priamo na sídlisku (Zdroj: Michal Smrčok)

BRATISLAVA - Na Bratislavčanov čakalo vo štvrtok poriadne prekvapenie! Na viacerých miestach si mohli užiť parádne hudobné predstavenie, ktoré im predviedol svetoznámy huslista Filip Jančík. Život obyvateľov, ktorý je už niekoľko týždňov značne obmedzený kvôli pandémii, tak aspoň na chvíľu spestrila takáto krásna akcia.

Husľový virtuóz Filip Jančík mal práve v tomto období absolvovať turné po Slovensku, no vzhľadom na aktuálnu situáciu ho musel preložiť na neskôr. Keďže mu ale vystupovanie pred publikom veľmi chýba, rozhodol sa v tejto neľahkej dobe potešiť ľudí na sídliskách tým, že im zahrá priamo pod oknami.

Bratislava zažila unikátny koncert
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Jančok)

Vo štvrtok takto potešil obyvateľov Bratislavy, konkrétne Petržalky a Dúbravky. "Husľový mág Filip Jančík pripravil Petržalčanom hudobné prekvapenie svetového formátu, keď nečakane potešil obyvateľov Beňadickej ulice," informuje MČ Petržalka na Facebooku. 

Skrátka neprišli ani Dúbravčania. "Dnes podvečer hral slovenský huslista Filip Jančík ľuďom v oknách, na balkónoch, okoloidúcim," píše sa na facebookovej stránke mestskej časti Dúbravka. A predstavenie to bolo vskutku nádherné, o čom svedčia aj reakcie užívateľov.

Bratislava zažila unikátny koncert
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: František Kovár)

"Bolo to fantastické," napísala Lucia. "Ľudstvo keby nebolo tak príšerné a za peniaze schopné ničiť svet, dokázalo by krásne veci. Umenie je toho príklad," doplnila Danka.

Ak chcete, aby Filip zahral aj pod vaším oknom, zahlasujte za to! Na stránke podoknom.sk napíšte, kde by ste chceli, aby vystúpil. Môže to byť mesto, ulica či sídlisko. Ak váš návrh získa dostatok hlasov, huslista príde a zahrá aj vám. 

Viac o téme: BratislavaKoronavírusFilip jančík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu