Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Olympijský sen: Obézna dievčina schudla a bude bojovať o zlato!

To je ale rozdiel! Zobraziť galériu (3)
To je ale rozdiel! (Zdroj: Facebook)

CLOVIS - Tomu sa hovorí prerod! Jedenásťročná Američanka schudla za jeden rok takmer štyridsať kilogramov a podarilo sa jej kvalifikovať na juniorské olympijské hry. Tam bude súťažiť v plávaní voľným štýlom.

Breanna Bondová z Kalifornie bola obézne dievča, ktoré vážilo 88 kg a stávalo sa tak obľúbeným terčom posmeškov spolužiakov. Jej mama Heidi sa pred štrnástimi mesiacmi rozhodla, že je čas, aby sa dcéra s obezitou popasovala.

Rodičia najali poradkyňu pre výživu, ktorá školáčke zostavila diétu. Okrem toho sa začala pravidelne hýbať. Spolu s mamou a otcom štyrikrát do týždňa absolvuje 6,5 kilometrovú prechádzku, prihlásila sa do tímu roztlieskavačiek a aj do plaveckého družstva.

Olympijský sen: Obézna dievčina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

V plávaní sa jej dokonca tak darí, že uspela v kvalifikácii na juniorskú olympiádu, ktorá sa bude konať v auguste v Číne.

Olympijský sen: Obézna dievčina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Milujem šport a vďaka tomu, že som schudla, sa teraz hýbem oveľa ľahšie," povedala Breanna. Spolu s mamou spustili internetovú stránku, kde opisuje ako schudla, aby inšpirovala ostatné deti, ktoré majú problém s nadváhou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu