Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kniha Manželská pasca prináša dávku romantiky

Spisovateľka Jennifer Probst Zobraziť galériu (2)
Spisovateľka Jennifer Probst

Keď sa vonku skoro stmieva a fúka chladný vietor, je čas na poriadnu romantiku. S knižnou novinkou Manželská pasca od Jennifer Probst sa ocitnete v nádhernom Miláne, kde si budete chcieť vymeniť miesto s hlavnými protagonistami.

Na svete je ďalší vynikajúci bestseller. Ten, kto čítal Dohodnuté manželstvo od Jennifer Probst, si určite príde na svoje. Jej knihy sú plné emócií, nádherne romantické a zábavné. Manželská pasca je o rozprávkovo bohatom mužovi, ktorý sa snaží získať si city ženy, do ktorej sa nečakane zamiluje.

Dej sa odohráva v Taliansku, kde miliardár a obchodník Michael Conte chce splniť sľub, ktorý dal svojmu nebohému otcovi a preto si hľadá nevestu. Podľa tradícií sa má oženiť najprv najstarší brat a až potom môžu prísť na rad mladšie sestry. 

Mladšia Venezia sa už svojho vydaja nevie dočkať a preto Michael vymyslí plán, ako prezentovať falošnú manželku, aby jej vyhovel. S temperamentnou módnou fotografkou Maggie Raynovou sa počas jej krátkeho pobytu v Taliansku dohodnú na predstieraní lásky, lenže osud sa s nimi nečakane zahrá.

Viac o knihe Manželská pasca a ukážky z publikácie v internetovom obchode iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu