Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zmeňte svoj životný štýl

Jennifer L. Scott Zobraziť galériu (3)
Jennifer L. Scott (Zdroj: ipark.sk)

Kalifornčanka Jennifer L. Scottová sa na výmennom študijnom pobyte v Paríži dostala k rodine pani Chic, ktorá od základov zmenila jej životný štýl. Pravá francúzska si ju vzala pod svoje ochranné krídla a naučila ju mnohým veciam. Jennifer sa ňou inšpirovala a vydala knihu Lekcie madam Chic, ktorá v týchto dňoch vychádza aj v slovenskom jazyku. Publikácia zábavným a pôvabným spôsobom poslúži každému, kto sa chce trošku vymknúť zo svojho aktívneho a moderného života a trošku ho osviežiť parížskou nonšalantnosťou.

Každá kapitola z knihy Lekcie madam Chic odhaľuje autorkine cenné tajomstvá, ktoré môžete začleniť do bežného života. Bez ohľadu na veľkosť svojho rozpočtu a aj toho, kde žijete. Francúzi uprednostňujú kvalitu pred kvantitou a v tomto duchu sa naučíte, ako si vychutnávať skvelé jedlo, aby ste si pri tom nemuseli odopierať.

Naučíte sa tiež elegantne, no zároveň rozumne, využívať svoj šatník, v ktorom máte len desať kusov oblečenia, ale za to viete ako, čo, a s čím skombinovať. Naučí vás primerane sa upraviť, ale pritom pôsobiť ako nenalíčená - jednoducho žiť ako Francúzka. Kniha Lekcie madam Chic vám prezradí aj to, ako sa správajú praví Francúzi, ktorí si vedia užívať aj maličkosti dnešného života, ktoré premieňajú na umenie žiť.

Prečítajte si, čo o knihe napísali ľudia na autorkinej oficiálnej stránke:

"Vaša kniha je dar ľudstvu. Pozdvihne ma, keď sa cítim depresívne. Život je krásna vec. Ďakujem vám, že ste mi to ukázala."

"Vážená Jennifer, prosím, nikdy neprestávajte s tým, čo robíte. Ste veľmi vzácny klenot v tomto nedokonalom svete, v ktorom žijeme.  Ďakujem za inšpiráciu ako žiť dobre. Teším sa aj na čítanie vašej ďalšej knihy. Pre mnohých ste požehnaním a prajem vám aj naďalej úspech. Ďakujem!"

"Vaša kniha ma zmenila! Môj život je vďaka vašim návrhom oveľa premyslenejší  a krajší. Ďakujem veľmi pekne. Vychutnávam si život a žijem ho s vášňou. Vaše tipy sú tak jednoduché a zároveň efektívne. Ste skvost!"

"Vážená Jennifer, knihu som si kúpila pred dvoma týždňami a ani som si nemyslela, že som spravila niečo dobré. Mýlila som sa! Kniha ma prekvapila a ja ju čítam už druhýkrát. Teraz sa snažím sledovať, čo je pre mňa správne. DOBRÁ PRÁCA"
 

Ukážka z knihy Lekcie madam Chic>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu