Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Evita pod menom Alicky z Paneláku: Nová kniha aj o análnom sexe!

Evita Urbaníková Zobraziť galériu (2)
Evita Urbaníková (Zdroj: RealWoman)

Pikantné a bláznivé poviedky s názvom Sex a iné city 3 sú o vzťahoch medzi mužmi a ženou (resp. o ich sexe) z pera obľúbenej terapeutky Alice Rosenthal z populárneho seriálu Panelák. Hrdinkou každej poviedky je, samozrejme, Alica. Jej partnerom je však zakaždým nový muž. Dielo v skutočnosti napísala obľúbená spisovateľka Eva Evita Urbaníková. Ako už z názvu vyplýva, intímnosťami sa to v ňom len tak hemží. Na pulty sa kniha dostáva 24. októbra.

Publikáciu Sex a iné city 3 si môžete predobjednať v internetovom kníhkupectve. POZOR! Prvých 50 kníh je aj s vlastnoručným podpisom autorky Evy Evity Urbaníkovej (Viac info TU).

Vedeli ste, že diela od Evity sa tešia aj sitkomovému spracovaniu? Obľúbené seriály nájdete na stránke Telkáč.sk - Viac ako TV program.

Ukážka z knihy Sex a iné city 3

Narazila som na Adonisa a nemohla som si ho užiť tak, ako som túžila a chcela, lebo on bol obor... Treba pamätať na to, že stále tu bola jazyková bariéra, stále som mu nevedela vysvetliť, čo sa deje, prečo mám tak neprirodzene rozšírené oči, keď do mňa vniká, a prečo niekedy radšej trávim večer pri suchej večeri a so závistlivou kamoškou, ktorá bola v Grécku so mnou na brigáde.

V jeden večer, keď sme akurát neboli spolu a ja som v našej skromnej izbičke sedela v liečivom kúpeli, ktorý mi namiešala láskavá teta v lekárni z byliniek, mi tá kamoška, čo so mnou v Grécku brigádovala, povedala, že by som mala ten zvláštny vzťah so svojím Grékom ukončiť.

„Prečo?“ spýtala som sa štipľavo, lebo som bola stále presvedčená o tom, že tak trochu žiarli. (Aj keď, pohľad na mňa, ako ubolená sedím v lavóre s bylinkovým odvarom, asi nebol veľmi závideniahodný.) 
„Lebo títo Gréci...“ začala habkavo, „títo Gréci sa neuspokoja len s normálnym sexom.“ Išlo to z nej ako z chlpatej deky, ale nakoniec to povedala. Vraj to niekde čítala. Že Gréci milujú análny sex.
„Všetci?“ spýtala som sa v strachu a ona dôležito prikývla.
„Všetci.“ Vraj mladé dievčatá do svadby sexujú len takto. Aby sa vydávali ako panny. Hlavne na vidieku. A na ostrovoch. To mi povedala. Sediacej v lavóre, popíjajúcej metaxu. Na Kréte.
Obchádzali ma mdloby.
Už len tá predstava ma bolela.
Kamarátka, ktorá sa stále tvárila dôležito, pokývala hlavou. Veru tak, ona by to nemohla. Veď takto sa mi môže pogniaviť aj krček maternice, nie? Aj všeličo iné sa tam pomliaždiť musí. A ak teda pristúpi aj ku „gréckej“ požiadavke...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu