Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoká noc Michaely Čobejovej: S kamarátkou a barmanom v posteli!

Michaela Čobejová stvárnila ženu, ktorá prežila divokú noc s mladým barmanom a svojou kamarátkou. Zobraziť galériu (7)
Michaela Čobejová stvárnila ženu, ktorá prežila divokú noc s mladým barmanom a svojou kamarátkou.

BRATISLAVA - Vždy po ruke! Michaela Čobejová (42) dala už prostredníctvom seriálu Evita pre Feminity cenné rady mnohým ženám. Aktuálne sa zaoberá témou ako prežiť rozchod. Liečenie zlomeného srdca najlepšej kamarátky však nedopadne vždy podľa predstáv. Občas sa môže skončiť aj náhodným sexom s mladým barmanom. Presvedčiť sa o to môžete sami v novej časti spomínaného sitkomu.

V najnovšej epizóde seriálu Evita pre Feminity sa rieši téma rozchodu. Ženy, ktoré chlap zo dňa na deň opustil, robia často zúfalé veci. Keď sa treba z bolestnej udalosti spamätať, je najlepšie mať po ruke dobré kamarátky, ktoré vám pomôžu sa pozviechať.

Neľahkú životnú situáciu sa rozhodli stvárniť v sitkome aj herečky Michaela Čobejová a Petra Vajdová. Ženu prechádzajúcu rozchodom hrá práve druhá spomínaná. Staršia blondínka pri tej príležitosti vymenováva všetky možné spôsoby ako liečiť zlomené srdce.  „Svoju čerstvo rozídenú kamarátku nikdy neberte medzi ľudí. A určite nie do baru, kde je veľa alkoholu, slobodných mužov a barmani,“ poznamenala štyridsiatnička, ktorá v posteli vyvádzala spoločne s najlepšou priateľkou a neznámym chlapom.

Chcete poznať viac rád, ktoré sú dobré na spamätanie sa z rozchodu? Pozrite si v poradí piaty diel ženských monológov Evita pre FEMINITY na Telkáč.sk - viac ako TV program. Literárnu tvorbu úspešnej slovenskej spisovateľky Evity Urbaníkovej si môžete objednať v internetovom kníhkupectve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu