Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Čobejová ukázala nielen pevné prsia: Takého mladého milenca (22) by ste nečakali!

Michaela Čobejová ukázala vnady v sexi bielizni. Mladého milenca má ale len pred kamerami. Zobraziť galériu (6)
Michaela Čobejová ukázala vnady v sexi bielizni. Mladého milenca má ale len pred kamerami.

BRATISLAVA - Stále príťažlivá! Michaela Čobejová (42) netají, že využíva služby kliniky krásy. Zrejme aj vďaka mladistvému výzoru jej Eva Urbaníková v seriáli Evita pre Feminity dopriala naozaj mladého milenca. Blondínka sa vďaka týmto scénam objavila pred kamerami len v bielizni a ukázala, že do starého železa naozaj nepatrí.

Michaela Čobejová už vie, ako sa ženy cítia po boku naozaj mladých milencov. V najnovšom dieli seriálu Evita pre Feminity jej totiž autorka dopriala 22-ročného priateľa, ktorého si zahral Ján Alžbetkin, známy z Ordinácie v ružovej záhrade.

Čobejová a Alžbetkin sa samozrejme nevyhli ani posteľným scénam. Herečka sa však neodhalila úplne, svoje pevné prsia predviedla v čipkovanej podprsenke. Napriek jej nesporným pôvabom si však blondínkina postava mladučkého milenca neudržala. A to aj napriek tomu, že absolvovala sériu skrášľujúcich zákrokov. „Aj tak ma nechal,” posťažovala sa.

Čím môžu ženy odradiť zajačikov? Dozviete sa v ďalšej časti ženských monológov Evita pre Feminity na Telkáč.sk - viac ako program. Knihy úspešnej Evy Urbaníkovej nájdete v internetovom kníhkupectve.

VIDEO: Čím môžu ženy odradiť zajačikov? Pozrite si nový diel seriálu Evita pre Feminity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu