Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Evita prezradila, čo robiť, keď sa to na vás v súkromí sype

Spisovateľka Evita Urbaníková bola online. Zobraziť galériu (5)
Spisovateľka Evita Urbaníková bola online.

BRATISLAVA – Na pulty kníhkupectiev sa v týchto dňoch dostáva nová kniha obľúbenej Evity Urbaníkovej (36). Ide o bláznivé a zároveň pikantné poviedky s názvom Sex a iné city 3. Spisovateľka pri tejto príležitosti prišla na online rozhovor do topiek, kde odpovedala na všetky zvedavé otázky. Prezradila aj to, ako bojovať s tým, keď sa vám v súkromí nedarí.

Eva Urbaníková, známa pod prezývkou Evita, patrí medzi naše najúspešnejšie spisovateľky súčasnosti. Veď knižky z jej dielne pozná azda každá Slovenka. No skôr, ako brunetka vydala prvú knihu Všetko alebo nič, prešla veľmi náročnou cestou. Svoj rukopis totiž ponúkala viacerým slovenským vydavateľstvám, no ani jedno oň neprejavilo záujem. Rozhodla sa preto, že si román vydá sama. A dobre urobila. Jej prvotina totiž zaznamenala nevídaný úspech.

Novinka, ktorú Evita v týchto dňoch vydáva, je tak trochu z iného súdka. Pikantné a bláznivé poviedky s názvom Sex a iné city 3 sú písané psychologičkou Alicou Rosenthal z jojkárskeho Paneláku. Hrdinkou každej poviedky je, samozrejme, obľúbená terapeutka, no jej partnerom je zakaždým nový muž. A s nimi zažije poriadne horúce chvíle. Zaujímavosťou je, že nová kniha, ako aj všetky situácie s ňou spojené, sú zakomponované priamo do deja obľúbeného jojkárskeho seriálu.

Ak vás zaujíma, ako sa Evite táto netradičná kniha písala a či plánuje vydať aj jej štvrté pokračovanie, prečítajte si online rozhovor. Dozviete sa tiež to, ako spisovateľka bojuje s chvíľami, keď to nie je v súkromí ideálne.

Knihu Evy Urbaníkovej a Alicky Rosenthal s názvom Sex a iné city 3 si môžete objednať už teraz v internetovom kníhkupectve. Pozor! Prvých 50 kníh je aj vlastnoručným podpisom Evity.

Vedeli ste, že diela od Evity sa tešia aj sitkomovému spracovaniu? Obľúbené seriály nájdete na stránke Telkáč.sk - Viac ako TV program.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

09.10.2013 13:08 - otázka od Jozefína
Pozdravujem Vás, silná a odvážna žena !!! Prečítala som asi 70 percent kníh z Vášho vydavateľtva. Doporučíli mi titul Židovka , ale nedá sa zohnať . Je možné , že by ste ho vydali znova ? Prajem Vám ešte veľa šikovných autoriek. JP
Jožka, Andrejkina Židovka vyšla v Ikare a určite ju zoženieš - aj na internete je k dispozícii. Ďakujem za všetky otázky, bežím ďalej v ústrety práci...ahoj, evita
09.10.2013 13:07 - otázka od Lenka
ahoj Evita :) milujem Tvoje knihy a velmi rada si ich kupujem :) Minule som Ta videla v Ziline v Mirage a presla som okolo Teba, len som si nebola ista, ci si to naozaj Ty. Lebo si bola taka malicka, utlucka :D Prajem Ti v zivote vsetko dobre, si uzasna spisovatelka, podla mna aj super clovek, tak nech sa Ti len dariiiii :)
Lenka, nabudúce do mňa pokojne drgni :-) pokecáme :-)
09.10.2013 13:06 - otázka od bea
Ahoj Evička.. len otázka, ak potrebujem poradiť ohľadom vydania kníhy, platí tá adresa evita@evitapress.sk? díky a píš ďalej :)
Platí!
09.10.2013 13:06 - otázka od zuzka
Ahoj Evita. Mám veľmi rada knižky z tvojho vydavateľstva a fandím ti. Ako sa ti darí v tvojom súkromnom živote? Máš nejakého partnera?
Zuzi, teraz nie :-) ale darí sa mi dobre :-)))
09.10.2013 13:05 - otázka od Lucka
Zdravím, Evita, tiež nemám otázku, len Vám chcem touto cestou popriať všetko dobré, nech sa Vám aj naďalej darí a nech ste stále taká vysmiata, ide z vás nenormálna pozitívna energia :) Mám strašne rada vaše knižky, dokonca mi ich kradne celá moja rodina :)) Dúfam, že raz sa mi podarí "uloviť" aj nejakú s vaším podpisom. Pekný deň
Ďakujem, Luci, posielam pusu!
09.10.2013 13:05 - otázka od martina
Zdravím Evita, prečo sa mi články od teba tak veľmi páčia, skvelo sa čítajú, je tam nadhľad, irónia, kus zo života, je tam všetko, ale knihu (Stalo sa mi všetko) som nemohla ani dočítať. Tá sa mi ani trošku nepáčila. Ďalšie som už ani nemala chuť čítať. Prečo je v tom taký veľký rozdiel? Inak nech sa darí.
Martinka, možno je to tým, že každú knihu píšeš v inom životnom rozpoložení a táto bola písaná v takom smutnom období :-( nevadí, ďakujem, že si napísala :-)
09.10.2013 13:04 - otázka od Marek
Ahoj, čítal som jednu z Tvojich kníh, zdalo sa mi, že čiastočne autobiografia, citujem: Keby tu bol nejaký zaujímavý a pohľadný muž, určite by som o ňom vedela. Je ich dosť aj v Tvojom segmente, ale tých vôbec nevidíš. Nechceš si o tom niekedy pokecať. Marek
:-))) like it!
09.10.2013 13:03 - otázka od matuška
Chcem Vám poďakovať, že ste spravili úplne super akciu v jednom knihkupectve tento mesiac, lebo vďaka nej som si mohla dopriať tri knižky po kt. som túžila už strašne dávno...práve vďaka tomuto sa približujete obyčajným babám, ako som ja ...práve som rozčítala Imidž šelmy a je super, ľudia sa na mňa včera dívali v autobuse, že sa nahlas smejem, ale na niektorých častiach sa ozaj nedalo nezasmiať...takže ešte raz vďaka za tieto akcie a super skvelé knižky a prajem veľa úspechov :-)
Teším sa s tebou, Ester to napísala dobre, viem :-))) A ďakujem za milé slová :-)
09.10.2013 13:02 - otázka od Sue
Dobrý deň Evita, chcela by som sa spýtať, či ste neuvažoli o vydávaní kníh s nádychom fantasy, prajem pekný deň :)
Ešte som v rukách nemala taký rukopis, ale nebránim sa tomu :-)
09.10.2013 13:02 - otázka od Peťo
Nezdá sa Ti , že sa iba hráš na spisovateľku? Veď to nikto nečíta. Prečo si myslíš, že si najdokonalejšia?
Nehrám. Ale číta. Nemyslím. :-)
09.10.2013 13:01 - otázka od Barbora
Pisete vyborne knizky, presne takyto typ sa mi paci a myslim, ze aj vela zenam na Slovensku... Chcela by som sa opytat, co je na zene to najdolezitejsie, o co by mala najviac dbat a co si vacsina chlapov vsimne ako prve?
Barborka - ja som žena. Ja netušííím! :-)
09.10.2013 13:00 - otázka od Mata
Dobry den. V jednej súťaži som ešte minulý rok vyhrala vašu knihu, dodnes mi neprišla nakoľko organizátor súťaže mi oznámil, že vydavatelstvo im knihy nedodalo :-(
To je nejaká hlúposť :-) sme tu, máme telefóny, s väčšinou ľudí, s ktorými robíme súťaže sa poznáme, takže takáto absurdná výhovorka neexistuje. Pokojne mi napíšte na evita@evitapress.sk , baby to skontrolujú a knižka k vám bez problémov pôjde :-)
09.10.2013 12:59 - otázka od ajka
ahoj Evita...patríte medzi moje obľúbené spisovateľky...keďže môj osobný život je dosť hektický a dal by sa z neho napísať poriadny trhák,chcem sa opýtať,či by ste sa nechcela podujať napísať knihu o mojom životnom príbehu...je to naozaj pestré...ináč Vám prajem veľa úspechov v osobnom aj pracovnom živote
Ajka - evita@evitapress.sk
09.10.2013 12:59 - otázka od Dada
Dobrý deň, ja Vám chcem len popriať veľa úspechov, mám veľmi rada Vaše knihy, kde beriete inšpiráciu na príbehy ? Je to skôr z Vášho okolia alebo aj od neznámych ľudí, prajem peknú Jeseň a veľa ďalších úspešných kníh :)
Vďaka, DADA.... príbehov je veľa, všade okolo nás, stačí len počúvať a pozerať okolo seba :-) aj vám peknú jeseň :-)
09.10.2013 12:57 - otázka od Stanka
Ahoj Evitka, Nechystate sa nahodou na nejaku podpisovu akciu, pripadne stretnutie s "fanusickami" vasich knih do Prievidze? :) Stanka
Stanka, budúci rok mám v pláne chodiť veľa medzi čitateľky, tento rok som veľa písala. Kde nás zavolajú, tam prídeme :.-)
09.10.2013 12:57 - otázka od Angela
Ahoj Evita, milujem vsetko, co napises, co vydas :)) prave dnes som docitala knizocku, ktoru si vydala "Mal to byt pekny zivot" .. revala som, ako koza!! .. pekny roman, zo zivota, fajne citanicko :)) .. dakujem:)) .. drzim palce.. a vela stastia v zivote :))
Angela, ďakujem :-)
09.10.2013 12:56 - otázka od Pišta
Dobrý deň Evička, aké máte obľubené sexuálne polohy. Ďakujem za odpoveď.
Ale Pišta :-)))
09.10.2013 12:56 - otázka od Andrea
ak vam poslem rukopis, poslete miakykolvek feedback?
áno, Andrejka :-)
09.10.2013 12:56 - otázka od Zuzička
Ahoj Evitka, dala by si nám bližšie informácie o pripravovanom filme? Kto bude hrať? Inak knižky sú super, aspoň väčšina a už teraz sa teším na ďalšie, inak koľko ešte výde kníh do konca roka a o čom?
Zuzi, herci sú v procese, ešte nevieme :-) do konca roka vyjdú ešte tri - štyri knižky :-) viac ako 20 kníh ročne nevydávame nikdy, aby ste mali čas čítať :-)
09.10.2013 12:55 - otázka od Simona
Ahoj Evita, mňa by zaujímalo, či si si všimla, dovolím si povedať "búrlivé" diskusie pod Vašimi knihami od autoriek, ktoré kedysi písali pre iné vydavateľstvo. Rada by som poznala Tvoj názor. Mne sa to teda veľmi nepáči, Evitapress som mala rada práve kvôli "starým" autorkám, ktoré mali svoj nezameniteľný štýl a tak sa odlišovali od stoviek iných kníh od slovenských autoriek (napr. zo spomínaného vydavateľstva). Určite na Vás nezanevriem, len už si nekupujem každú knižku, ktorú ste vydali ako kedysi, ale selektujem to...Len toľko. Prajem ti krásny deň.
Ahoj, Simonka. Áno, upozornili ma na tie diskusie - ja ich už roky nečítam. Netreba si z toho robiť veľkú hlavu, internet je plný nešťastných ľudí, ktorí nevedno prečo, trávia čas tým, že do rôznych fór píšu hnusné veci. Keby som sa tým zaoberala a zisťovala, kto to je a prečo je taký zlý, ušlo by mi kopec roboty, ktorá má pre mňa zmysel a má zmysel aj pre čitateľky..Čo sa týka autoriek - všetci máme svoje favorite. Budem rada, ak si u nás tie svoje obľúbené knižky nájdete :-)
09.10.2013 12:50 - otázka od Nika
Chcela by som v živote dosiahnuť aspoň z časti to, čo Vy. :) Pekný deň.
Nika - pracuj, teš sa z toho, kašli na ľudí, čo ti neprajú a berú ti energiu, obklop sa slniečkami a veľa dávaj. Príde to :-)
09.10.2013 12:49 - otázka od dejni
ahoj, prečítala som pár tvojich kníh, fajn čítanie. hlavne sushi v dushi bola fakt pecka :-) chcem sa spýtať - knihu o Monike Benovej si napísala na objednávku alebo to fakt len tak vyšlo´/že pred volbami/? dakujem a držím palce
Dejni, ďakujem. Monika nebola na objednávku, sme 15 rokov blízke priateľky, nápad vznikol už dávno a že kniha vyšla teraz, fajn :-) Ja som len rada, že Moniku ľudia spoznajú takú, aká je.
09.10.2013 12:48 - otázka od martina
Ahoj, velmi ti fandim a obdivujem za to, co vsetko si v mladom veku dokazala. Ako mam postupovat, ak by som chcela vydat knihu v tvojom vydavatelstve?
Martinka, pošli text na môj mail, to je všetko, čo musíš urobiť. :-)
09.10.2013 12:48 - otázka od Adriana
Dobrý deň, no ja si utekám hneď tú knižku kúpiť. Mám rada Panelák - Evitapress - je to fakt život. Vaše knižky a knižky z Vášho vydavateľstva sú perfektné. Prajem Vám veľa úspechov. Tá Vaša dobrá nálada je nákazlivá :):) pekný deň
Adrianka, ďakujem :-)
09.10.2013 12:47 - otázka od Katarína
Ahoj Evita, chcela som sa spýtať (dúfam, že taká otázka tu ešte nebola, nestihla som všetko prečítať), dcéra plánuje štúdium na konzervatóriu a veľmi rada a veľa píše. Je možné poslať k vám jej tvorbu, s možnosťou prípadného uverejnenia? Píše knihu o teenagerských problémoch, teda čo čo sama momentálne prežíva. Ďakujem
Katka, sem s tým - evita@evitapress.sk
09.10.2013 12:47 - otázka od gita
Dobry den Evi, mam rada ludi ako ste Vy, s dusou a charizmou,bez pretvarky,knihy perfektne aj posledna, ktoru som precitala za 4 hodiny s Monikou. Prajem vsetko dobre, krasny den
Gitka, teším sa z Vašich slov, všetko dobré aj vám.
09.10.2013 12:47 - otázka od Milan
Dobry den Evita,nemohol by som si Vasu knizku kupit pri spolocnej kave?:-) Milan
Dobre, ale kúpite si tri knižky!!! :-)
09.10.2013 12:46 - otázka od hihnadlo
Ahoj Evita :)Zbožňujem každú knihu ktorá sa mi od Vás dostala do rúk..vždy som ju zhltla na posedenie..až na Emu..tu som musela čitať s vreckovkou v ruke a po častiach. Nech Vám to dalej píše a koriguje a vsetko co robite ,robite skvele :) Dakujem za skvele knihy! Chcem sa spýtať ,ako vyzerá Váš obyčajný pracovný deň? :)
Hihnadlo:-) vďaka za milé slová. Tento rok som dlho písala knižky, film, takže teraz sa venujem organizačným veciam - čítam rukopisy, stretávam sa so spolupracovníkmi, s knihovníkmi, s autormi, chodím na besedy, riešim chod Evitapressu, je toho dosť. Ale nie tak veľa, aby sme boli prepracovaní .-)
09.10.2013 12:44 - otázka od Janka
ahoj Evita nenapíšete nejakú knihu o vás ako ste začinali a o vašom živote ináč som tovja fanúšička krásny deň :)
Janka, neviem, či by to niekoho zaujímalo, popravde :-) Ďakujem, aj tebe pekný deň :-)
09.10.2013 12:44 - otázka od monka
Ahoj... Písala som ti email, ale chápem, že máš toho viac ako dosť, tak som rada, že si tu :-).... Mám rozpisany príbeh, ktorý dokončim tak za cca mesiac. Chcem sa spýtať, aká je pravdepodobnosť, že ju budem môcť vydať cez tvoje vydavateľstvo? Je to pre mna ako autora veľmi nákladné? Ináč, svet kníh a príbehov je mojim snom od detstva. Držím ti palce a prajem veľa, veľa lásky :-)
Monka, autora vydanie knižky nestojí ani cent. Keď dopíšeš, pošli text, rada sa na to pozriem :-)
09.10.2013 12:43 - otázka od rytmus
zdravim ta, mozes ma cenit za to ze som ti napisal !!!
Som stratila vedomie od šťastia! :-)
09.10.2013 12:43 - otázka od stefania
ahoj evita, ja sa nachcem nič spýtať, len ti poďakovať za skvelé knihy, ktoré píšeš.. Všetko alebo nič bola úplna paráda, bol to prvý príbeh dvoch ľudí ktorý ma naozaj rozplakal:) Jakuba som milovala aj nenávidela :D ... pekný deň :)
Števka, ďakujem. Všetko alebo nič bude FILM!! Juchu.
09.10.2013 12:42 - otázka od emi
Dobrý deň, milá Evita, ste veľmi vtipná a milá osôbka. Sama, keď čítam Vaše príbehy, uvažujem nad mojim vlastným.... ktorý sa ešte stále neskončil happy-endom, ale viem, že raz, možno po vzore Vašich príbehov ... Zatiaľ je každý riadok iba záplava sĺz.... Prajem veľmi veľa úspechov :-)
Emi, píš. A potom pošli :-)
09.10.2013 12:42 - otázka od Darina
Dobrý den,dostala sa mi do rúk vaša kniha Monika,no poviem vám,prečítala som ju za jeden večer,išla som síce spať o 2 v noci,(kým som ju neprečítala celú),ale môžem povedať,že sa vám vydarila.Dakujem za skvelé čítanie,nech sa vám darí v živote,prajem len to dobré.
Ďakujem, Dari, poviem Monike, tešíme sa, keď s knižka páči :-)
09.10.2013 12:41 - otázka od Iveta
Ako to robíte, že ste taká šikovná? Mám rada vaše knihy, váš humor a chcela by som zažiť také kamarátstvo ako opisujete vo svojich knihách. Prajem vám všetko naj !!!
Ivet - pracujem s ľuďmi, ktorí sú v mnohých veciach múdrejší ako ja. V tom je to tajomstvo. :-)) Želám ti len to dobrééééé!
09.10.2013 12:40 - otázka od Andrea
Pekny den Vam prajem, chysta sa pokracovanie edicie Medzi nami? mate uz tip na dalsi knizny rozhovor?
Mám, ale nepotvrdený ešte z druhej strany, Andrejka. Tak počkám, neprezradím :-)
09.10.2013 12:39 - otázka od Peter Mičuda
Prajem príjemný a slnečný deň. Ako Žilinčan vám veľmi držím palce. Patríte totiž k ženám, ktoré si určite dokázali splniť sen.... myslím teraz ten pracovný. V seriáli "Panelák" ste to super oživili :-) Držím vám v pracovnom a tiež sukromnom živote palčeky a prajem všetko dobré. Nedá sa mi na záver neopýtať, či by ste nahodou nepotrebovali na vypomoc jedného šikovného grafika s dlhoročnými skúsenosťami :-) Ono aj tu v Bratislave je ťažké sa presadiť :-(
Peťo, ďakujem :-) grafika máme, nepomôžem Vám, ale veľmi veľmi Vám držím palce. V BA je práce dosť, nájdete tú svoju :-)
09.10.2013 12:38 - otázka od Sandrika
Ahoj Evita. Priznám sa, že len nedávno som sa stala fanúšičkou kníh z Vášho vydavatelstva, zatial sa mi páčili všetky čo som prečítala, a určite v tom plánujem pokračovať. Chcela som sa spýtať, je niektorá z Vášho vydavetelstva, ktorú ste ale nenapísali Vy, ktorú máte najradšej, ktorá je taká Vaša srdcovka? Ďakuejem, prajem Vám pekný zvišok dňa a ešte vela skvelých vydaných titulov. :)Sandrika.
Donevidenia od Timei :-)
09.10.2013 12:38 - otázka od marian
zdravim,prosim vas vedeli by ste ma nakontaktovat na pani evu bacigalovu...mal by som pre nu namet na volne pokracovanie knihy slzy otcov....dakujem pekne a zelam vsetko dobre...
napíšte mi mail, dám vám na ňu kontakt :-) evita@evitapress.sk
09.10.2013 12:37 - otázka od janko
Ste velmi neympaticka skareda zena. A obdivujem vasu odvahu, zalozit si vlastne vydavetelstvo, ked neviete ani pisat. Nenapada mi ziadna otazka. Nech sa vam dari..
Ďakujem, že mi želáte, nech sa mi darí. Napriek všetkému. :-)
09.10.2013 12:36 - otázka od Lucia
Zdravím, mám rada knižky z Vašej edicie, chcem sa opýtať, môže aj obyčajný človek ako ja napísať knižku , ktorú Vy vydáte? Pekný dník
Luci, určite! Treba len poslať rukopis. :-)
09.10.2013 12:36 - otázka od corgon
Ahoj Evita, otázka trochu z iného súdka, veríš oficiálnej verzii o útokoch z 11.septembra 2001?
Osobne mám skôr problém s tým, že KTOKOĽVEK to bol schopný urobiť..
09.10.2013 12:35 - otázka od Peter
Dobrý deň Evita :-) Pýtam sa za svoju manželku - je to šikovná kuchárka a pekárka (má množstvo vlastných receptov) a uvažuje o napísaní peknej kucharky. Je možné potom riešiť jej vydanie ? Alebo sa venujete len beletrii. Inak prajem všetko naj a chýbate aj ako speakerka.
Peťo, máme aj kuchárky :-) Navarme si zdravie, Navarme si Japonsko a teraz pôjde von Navarme si Dukana. Takže nech sa mi ozve! Budem rada :-) evita@evitapress.sk
09.10.2013 12:34 - otázka od weisska
Evka, nepracuj tolko, pod uz na ten slubeny obed andel! :-)
Piatok???? Zorganizujem aj Silvi aj Diuš :-)
09.10.2013 12:34 - otázka od Ada
....ahoj...mam len pripomienku k tvojej farbe vlasov ...blond nie...!!!...trosku tmavsie
Dobre, Adi, sedemnásteho idem ku svojej Mirke na vlasy, odovzdám pripomienku :-)
09.10.2013 12:33 - otázka od Vladdi
Dobry den, v lete som na kupalisku "nahodou" ukradol jednu rozcitanu knihu svojej manzelke (Za facku). Neskor sme sa s manzelkou zhodli na jednej veci. Podla nas mala hlavna hrdinka trosku nelogicky domiesanu osobnost. Svojho priatela postupneviac a viac neznasala, a aj ked uz bola rozhodnuta, ze sa s nim rozide, dokazala s nim este fungovat v sexe. Je jasne, ze zena ma tendenciu ustopovat muzovi, ale ked v nej dozrelo rozhodnutie, potom preco.... Nejde leno tento detail, ale o to, ze hrdinka sa chvilami prejavovala ako silna osobnost, inokedy ako velmi slaba. Z celkove pointy nam teda vysiel iba otaznik. Co Vy na to? PS: Ako manazer Vas obdivujem, ze dokazete robit svoj vlastny biznis, so vsetkymi plusmi aj rizikami. Ja by som na to odvahu nemal. PS2: Neberte ma ako nejakeho kritika. Naposledy som cital zopar knih od Kunderu pred 15 rokmi vo francuzstine.
Keď ono je to v živote tak - že robíme veci, ktoré pre mnohých nepochopiteľné, možno ich trochu chápu len tí, ktorí boli v podobnej situácii...Ak ste mali na konci otáznik, tak som rada :-) lebo nie sme čierno-bieli... A za PS vďaka, vážim si to. A pozdravujem manželku!!
09.10.2013 12:31 - otázka od Michaela
Dobry den :-) .... chcela by som sa opytat preco neuverejnujete kazdy tyzden "evitin tyzdennik" .... chapem ze urcite nemate cas :-) , ale vzdy sa tesim na nove citanie od Vas, cize urcite by to mnohe citalky velmi potesilo keby ste tam castejsie prispievali. ja len tolko. pekny den zelam :-)
Hanbím sa a polepším. toľko mám nápadov, toľko zážitkov a vecí, čo by som tam chcela napísať... určite sa polepším, sľubujem :-)
09.10.2013 12:30 - otázka od Marek
Vôbec niesi umelá práve naopak jedna s najkrajších žien v TV. Si super fandím Ti :D
Ďakujem, Marek, si ma teraz zachránil! :-DDD
09.10.2013 12:30 - otázka od Hana
Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať či bola jedna z vašich kníh inšpirovaná aj vašim životným príbehom? Mám veľmi rada vaše knihy. prajem všetko len to dobré do života :)
vo všetkých je môj život, Hani. :-) Viac alebo menej zašifrovaný, ale tak to je :-) aj Vám všetko dobré, veľa lásky!
09.10.2013 12:29 - otázka od Katka
Evitka chcem Vam len povedat ze knihy od Vas su megasuper, v zivote ma asi takto neuputali ziadne ine, clovek ked to zacne citat, tak to proste nepolozi, kym to nedocita :) Len tak dalej! Pekny den ;)
Ty si mega, Katka. Ďakujem :-)
09.10.2013 12:29 - otázka od Ezo
Dobrý deň, chcel by som sa iba zo zvedavosti spýtať, koľko sa tak v priemere predá mesačne kníh od jednej autorky. Ďakujem za odpoveď a veľa šťastia, zdravia a božieho požehnania. :-)
Ezo od nula po veľa. Záleží od autorky, od toho, či je to novinka alebo nie, od času v roku :-)
09.10.2013 12:28 - otázka od beata
ahoj evitka, musim teda povedat, resp. napisat, ze vyzeras uzasne :) velmi velmi zboznujem citat tvoje knihy a stale sa tesim ked vyjde neaka nova..a veeeelmi sa tesim aj na ten novy filmik..nerozmyslala si, ze by si napisala nieco na styl 50 shades of gray? alebo nieco podobne??
Beátka :-) juj, ďakujem, dobre sa čítajú tie tvoje slová. Ja som 50 shades ešte nečítala, mám to kúpené, asi cez "dušičky" sa do toho pustím :-) takže až potom budem vedieť, či by som niečo také vedela napísať...kiss
09.10.2013 12:27 - otázka od alex
pohrdam tebou, odkedy som si vsimol bilboardy kdepropagujes a prezentujes Moniku Flasikovu ako skvelu osobu! hnus!
Keď si o niekom myslím, že je skvelý, tak sa tým netajím ani za cenu toho, že alex bude mnou pohŕdať.
09.10.2013 12:25 - otázka od Petra
Evita mate fintu na to ako sa donutit sadnut si za pc a konecne zacat pisat knihu co mam uz dlho v hlave? :-D
Peti :-))))) mňa donúti deadline. Dám ti nejaký? Šibeničný? :-)
09.10.2013 12:25 - otázka od Dominika
Príjemný deň prajem pani Evita :) Trošku som bola prekvapená,(samozrejme milo) keď som uvidela, že kniha, ktorá sa rieši v televíznom seriály bude vydaná aj v skutočnosti. Prečo ste sa rozhodli vydať ju? (aj naozaj) Trochu sa jej bojím,no nepochybujem že to nebude tá naša Evita, ktorú zbožňujeme. Každopádne som na ňu veľmi zvedavá. A som rada, že ďalšia evitovka zaplní moju skrinku. :) Prajem ďalších veľa skvelých momentov, ktoré prinášajú tak úžasné knižky! A mne úsmev na tvári. Ďakujem Prajem príjemný zvyšok dňa a teraz idem pokračovať v nahrávaní Faktúr v práci. :)
Dominika, Ďakujem :-) Je to trochu hra, zábava, celá tá knižka. Napísala som veselé, sexi poviedky z Alicinho života, uvidíme, či sa vám budú páčiť... pekný deň, nech ide robota od ruky!
09.10.2013 12:24 - otázka od Daša
Ahoj Evi, poznám ťa už od čias, kedy si s Julkom Viršíkom robila ráno v rádiu, odvtedy sledujem tvoju "dráhu", veľmi ťa obdivujem a silno držím palce, nech sa Ti darí aj naďalej. A otázka? čo máš v pláne zajtra?
Ďakujem, Daši, vy teda, niektorí, máte riadnu pamäť.:-) Zajtra chcem dočítať rukopis od Kristínky Mišovičovej a mám stretnutie s Martou Ferencovou, ktorá bude režírovať film, máme veľa práce :-)
09.10.2013 12:22 - otázka od Hubert
Dobrý deň milá Evita, zaujal by vás román o mužovi, ktorý nešetril ženy a bral ich ako deno-dennú zábavu, aby nakoniec nezniesol v svoje prítomnosti žiadnu ženu a ostal žiť sám len so psom ?
evita@evitapress.sk :-)
09.10.2013 12:22 - otázka od Monika
Ahoj Evita, velmi sa mi pacili rozhovory s Monikou Benovou, bolo to dobre urobene..Planujes nieco podobne v blizkej buducnosti aj inymi osobnostami? Ozaj, nechyba ti moderovanie? Strasne rada spominam na Radio Koliba:) Pekny den Ti prajem..
Monika, ďakujem, aj nám s Monikou sa tá knižka páči, bola to pekná robotka :-) áno,máme oslovené ďalšie slovenské ženy, rada by som v tej edícii pokračovala! A moderovanie mi už nechýba. Tá kapitola v mojom živote bola veľmi fajn, ale už to nechám na lepších :-)
09.10.2013 12:21 - otázka od Saška
Ste velmi pekná! A obdivujem Vás za odvahu založiť si vydavateľstvo, keď Vám nechceli vydať knihu. :)Len mi nenapadá práve žiadna otázka...:/ A nech sa Vám darí. :)
Saška, Ďakujem, aj vám nech sa darí :-) peknú jeseň si užite!
09.10.2013 12:20 - otázka od Ingrid
Ahoj Evi :)) vždy keď ťa vidím máš krásne a zachovalé oblečenie prezradíš mi čo máš za práčku? Máme ťa radi :))
Teraz sa smejem :-) a vlastne ani neviem, čo mám za práčku, kupovala som ju pred siedmimi rokmi. :-) Aj ja vás mám rada, Inga :-)
09.10.2013 12:19 - otázka od Katka
zdravim, nepoznam vas ako spisovatelku, ale ste velmi sympaticka mlada dama :-) ktorou knizkou mi odporucate zacat, ak by som sa odhodlala citat vase knizky? nadvazuju na seba nejako? prajem krasny den, vela uspechov a stastny zivot :)
Katuška, ďakujem :-) záleží od toho, čo rada čítate, my vždy hovoríme, že treba začať so Všetko alebo nič, to je prvá kniha, ale ja mám rada všetky svoje. Prirodzene :-) Dajte vedieť, ako sa vám budú páčiť!
09.10.2013 12:17 - otázka od Miro
Dobrý deň prajem som váš velký obdivovateľ :)fandím vám ste super :) proste vás milujem :) dokážem sa na vás pozerať od rána do večera :)
:-)
09.10.2013 12:17 - otázka od Jano
dobry den, v prvom rade mi neda Vam vzdat kompliment, ste velmi pritazliva zena. chcel by som sa opytat, kolko by ma stalo vydanie knihy vasho formatu v naklade okolo 1000 ks.dik
Janko, ĎAKUJEM. Ohľadne ceny - evita@evitapress.sk - je tam viac parametrov.
09.10.2013 12:16 - otázka od ivetka
v ramci predvolebnej kampane ste monike benovej vydala knizku?
Knižka vyšla ako prvá v edícii Medzi nami a že vyšla teraz, v kampani, je vlastne fajn. Ľudia majú Moniku možnosť spoznať. Tí, čo chcú :-)
09.10.2013 12:16 - otázka od Lienka
Dobrý deň Evita, ako dokážete byť stále pozitívna a usmiata,keď máte za sebou nie príliš príjemné súkromné veci. Ste nad vecou a plná otimizmu....aj ja chcem byť:-(((
Lienka, vieš čo funguje u mňa? Keď je zle - vyrevať sa, vysmútiť a potom sa v tom už nerýpať. Nechať veci tak, ako sú, neriešiť dokola, kto si čo myslí, ak si aj myslí zle...nevysvetľovať, nebojovať, ísť ďalej svojou cestou...My máme ten optimizmus v rodine a ja sa aj pohybujem medzi ľuďmi, ktorí sú srdeční, prajní a optimistickí. Lebo s kým sa často stýkaš - tým si :-)
09.10.2013 12:12 - otázka od lukas
Niesi trochu tak umela? Akoze na niečo sa hraš?
Nuž, ak tak pôsobím, niečo so sebou urobím. :-)
09.10.2013 12:12 - otázka od fero
Dobrý deň, máte nejaký nesplnený sen? zaujíma ma čo by ste chceli dosiahnúť, vybudovať, alebo žijete prítomnosťou? ide z Vás krásne pozitívno...
Neviem, či mám nesplnený sen...asi ani nie. Žiť prítomnosťou je veľmi fajn, človek nemá žiadne "hemungy" z minulosti a budúcnosti sa nebojí - povedal to niekto múdry a funguje to. Ďakujem za pekné slová -)
09.10.2013 12:10 - otázka od Romana
Dobrý deň, prečítala som všetky 3knihy (všetko alebo nič,stalo sa mi všetko a aj príbeh pokračuje..)chcem sa opýtať, či sa chystá v blízkej budúcnosti pokračovanie? :) a chcem Vám popriať veľa veľa úspechov a poďakovať za super knihy.. vyhovuje mi Váš štýl písania.. Pekný deň!
Romanka, kníh je viac, to je dobrá správa. Pokračovanie tých, ktoré ste spomínala, nebude :-) Ale Všetko alebo nič sa ide točiť, film by mal byť budúci rok v kinách :-)
09.10.2013 12:09 - otázka od Jarka
Pekny den prajem, v prvom rade sa Vam chcem podakovat za knihy, ktore vase vydavatelstvo vydava.... mam skoro vsetky, ktorych obsah ma zaujal a kedze byvame v jednom byte tri generacie zien, tak knihy su na roztrhanie..uz sa tesime na dalsie dve ktore chystate tento mesiac.... prajem Vam vsetko dobre a vela vela dobrych knih pre vase citatelky.... boh zehnaj evitapressu
Jarka, ĎAKUJEM!! Boh uslyš :-)
09.10.2013 12:09 - otázka od slavka a miška
my sa z teba tešíme....len toľko:)my ze Žiliny
Z tých cien ste ešte neodpadli? Lebo ja už som začala šetriť teda... :-D
09.10.2013 12:09 - otázka od Lenka
MIlá Evita! blahoželám k úspešnému vydavateľstvu - čítam Vaše knihy jednu za druhou - sú vždy zárukou príjemnho čítania. Teším sa na ďalšie a prajem veľa úspechov.
Lenka, ďakujem :-) Budeme sa snažiť, aby sa Vám páčili aj ďalšie knižky.
09.10.2013 12:06 - otázka od Ján
Dobrý deň chcem sa opýtať iba krátko ste v normály života absolútne šťastná???
Som spokojná :-) a miestami veľmi šťastná, Janko:-)
09.10.2013 12:05 - otázka od Maja
fandím Vám a pozdravujem zo Žiliny
Aj ja pozdravujem domov :-)
09.10.2013 12:05 - otázka od radko
skoda ze nie som zena, aby som si tie nezmysly mohol precitat.
škoda :-)
09.10.2013 12:05 - otázka od Maťa
Dobry den, nechystate nejaku sutaz s knizkou z Panelaku?
Určite áno, na ipark.sk budú mať podpísané knižky mnou aj Alicou napríklad :-)
09.10.2013 12:04 - otázka od KiKo
Zdravím koho to bol nápad s tou knižkou... Jojky, Andyho Krausa, hercov alebo vás? :-)
Nápad vznikol jeden večer, keď sme s Andym boli hosťami jednej talkšou. Trvalo to tri minúty a sami sme boli prekvapení, ako sme sa dohodli.
09.10.2013 12:03 - otázka od Peťo
Panelak doma radi pozerame. Ako sa vam hra so serialovym Egonom a Alicou?
No, ja hlavne teda nehrám, ja som tam za seba, nie som herečka. :-) Ale Egon a Alica sú kamoši, je to fajn.
09.10.2013 11:59 - otázka od VERONIKA
Dobrý deň prajem,ja nemám otázku iba Vám chcem zaželať aby sa Vám v živote darilo,aby ste bola šťastná,zdravá a aby sa Vám splnilo všetko po čom túžite a hlavne aby Vás všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem Vás a prajem ešte Pekný zvyšok dňa!Dovidenia.
Vďaka, Veronika, želám presne to isté VÁM :-)
09.10.2013 11:59 - otázka od Martina
Dobry den, moja otazka sa tyka vasho vydavatelstva. Vydalo by Evita press aj literaturu faktu venovanu zdraviu a krase alebo sa chcete venovat vylucne romanom? Dakujem za odpoved
Martinka, musím ten text vidieť. Ak mi ho pošleš na evita@evitapress.sk, môžeme sa o tom pobaviť :-)
09.10.2013 11:58 - otázka od Roman
Ahoj, ako sa ti páči účinkovať v Paneláku?
Ahoj, Roman :-) Je to zábava :-) mám rada aj Zuzku aj Mateja, takže ani nemám stres z toho, že mám niečo "hrať".

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu