Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovan zrušil zápas so Smerákmi: Široký sa od akcie dištancuje!

Pozvánka na hokejový zápas medzi hráčmi Slovanu a Smerákmi Zobraziť galériu (2)
Pozvánka na hokejový zápas medzi hráčmi Slovanu a Smerákmi

BRATISLAVA - Avizovaný priateľský exhibičný hokejový zápas medzi HC Slovan Bratislava a predstaviteľmi politickej strany Smer-SD sa neuskutoční. Pri oznamovaní podujatia pod názvom "Prázdniny na ľade", ktoré má byť v nedeľu 26. februára v Ružinove, došlo k nedorozumeniu ohľadom použitia oficiálneho názvu klubu.

Kancelária strany Smer-SD už urobila nápravu - stiahla upútavku s názvom klubu z oficiálneho profilu strany na sociálnej sieti Facebook. Na tejto akcii sa popri súťažiach pre deti a verejnom korčuľovaní majú zúčastniť viacerí známi aktívni hráči, ako aj športové legendy okrem iného z prostredia futbalového ŠK Slovan i hokejového HC Slovan.

"Je možné, že na akcii sa zúčastnia aj 2 - 3 hráči z aktuálnej súpisky HC Slovan, keďže boli osobne oslovení. Manažment klubu nebude ich účasti na podujatí klásť prekážky. V žiadnom prípade však nejde o aktivitu vedenia klubu. Na druhej strane, HC Slovan Bratislava je pevnou súčasťou komunity Bratislavy a Bratislavčanov a nikdy v minulosti neodmietol pozvanie na exhibičné podujatia s účasťou svojich priaznivcov, bez ohľadu na to, či na nich boli prítomní zástupcovia verejnej správy, teda aj politici. Takými boli napríklad vydarená akcia v spolupráci s mestskou časťou Bratislava - Staré Mesto 19. decembra 2011 na Hviezdoslavovom námestí, alebo Vajnorský turnaj 12. februára 2012 v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom," uvádza sa v stanovisku Slovana, ktoré poslal marketingový riaditeľ hokejového klubu Milan Vajda.

Pozvánka na exhibičný zápas Smeru s ligovými hráčmi Slovanu
(zverejnená na facebookovej stránke Smeru-SD)
Priatelia, všetkých Vás pozývame na priateľský hokejový zápas medzi tímom SMER-SD, ktorý povedie Robert Fico a tímom HC Slovan Bratislava s profesionálnymi ligovými hráčmi, už o 10 dní v Ružinove. Vstup je zdarma, tešíme sa na vás!

Pozvánka na hokejový zápas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Smer-SD)


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu