Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Primátor Hagyari opäť brázdi cesty: Dostal späť zhabaný vodičák!

Hagyari za volantom
Hagyari za volantom (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/PREŠOV – Primátor Prešova Pavel Hagyari (54) si konečne po dlhej dobe znova zašoféruje! Po viac ako dvoch rokoch mu vrátili vodičák. Ten mu policajti vzali potom, ako v Prešove v modrej košeli odšoféroval promo jazdu pre prešovský dopravný podnik na midibuse. Toto predvádzanie sa cestujúcim síce páčilo, od policajtov však dostal 300 eurovú pokutu a prišiel o vodičské oprávnenie.

Hagyari dostal vodičský preukaz  len pred pár dňami. „Teším sa, že si znova zašoférujem.  Už mi to chýbalo. Len neviem, čo bude s mojim  koňom Morganom,“ trápi  sa prvý muž Prešova. Hagyari je známy svojou veľkou láskou ku koňom. Minulý rok si kúpil čierneho koňa, na ktorého nedá dopustiť. Jazdí na ňom takmer každý deň. 

Politik viezol cestujúcich 1. mája pred dvomi rokmi na novom midibuse síce bezpečne, ale bez vodičského oprávnenia. Okrem cestujúcich vtedy šéf mesta odviezol aj niekoľko novinárov. A jeden z nich ho neskôr „natrel.“ Primátor pred jazdou  absolvoval asi hodinovú inštruktáž.

„Za jazdu bez vodičského oprávnenia dostal primátor pokutu 300 eur a  zákaz viesť motorové vozidlo na dobu jedného roka,“ povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.  Hagyari ako bývalý advokát však podal žalobu na prešovský krajský súd. Prípad sa dostal neskôr až na Najvyšší súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu