Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Televízie na Silvestra: Súboj Gotta s Michalom Davidom, komédie a estrády

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Tohtoročný televízny Silvester sa bude niesť najmä v znamení narodeninového súboja dvoch známych spevákov. Markíza a Joj nasadili "do boja" aj špeciálne verzie svojich seriálových formátov. STV tradične zaostáva, sľubuje však "exkluzívny megakoncert".

STV

Verejnoprávna televízia začne ráno kreslenými rozprávkami a biblickými príbehmi. Na poludnie ponúkne rodinný western Tam, kde býva láska a potom dobrodružný holandský film List pre kráľa.

Večerný program bude najmä o hudbe. O ôsmej a o polnoci sa odohrá "exkluzívny megakoncert" Cigánskych diablov a ich hostí a od desiatej večer bude STV púšťať legendárne slovenské hity. O deviatej večer ponúkne televízia silvestrovský špeciál relácie Kto hovorí pravdu.
 
Je cítiť, že televízia nemíňa priveľké sumy na nákup filmov. Vrcholom večera má byť stará česká komédia s Jaroslavom Marvanom Anděl na horách.
 
Markíza
 
Silvester na Markíze začne chronicky známym Mrázikom. Otázkou však zostáva, kto ho bude chcieť zapnúť desať minút pred šiestou ráno. Doobeda poteší aj Mr. Beanom s Rowanom Atkinsonom.  
 
Na 14:20 popoludní prichystala televízia výpravnú rozprávku Sebechlebskí hudci, v ktorej sa blysli Stano Dančiak či Andy Hryc. Program však bude najmä v znamení špeciálov. V priebehu dňa Markíza odvysiela silvestrovské verzie Susedov, Zity na krku aj Partičky.
 
O desiatej začne hlavný program - veľkolepá šou plná markízáckych hviezd Let´s Silvester. Polhodinu po polnoci odvysiela druhú šou so spevákom Michalom Davidom, ktorý oslavuje 50 rokov, s názvom Mejdan roku. Kto vydrží do 2:45, môže si dopriať akčnú Reč paňazí s Charliem Sheenom.
 
TV Joj
 
Aj Jojka nasadí špeciály svojich formátov. Môžeme si tak pozrieť silvestrovského Kutyila, Panelák, Profesionálov aj to najlepšie (či skôr najpikantnejšie) z reality šou Mama, ožeň ma a Farmár hľadá ženu.
 
Aj druhá najsilnejšia televízia dala mimoriadny priestor prominentnému oslávencovi - sedemdesiatku tu oslávi Karel Gott. Pôjde o spevákov veľkolepý koncert, s ktorým mu pomôžu aj gratulanti - napríklad Lucie Bílá, Ewa Farna, či No Name.
 
Filmy dostali miesto najmä okolo obeda. Televízia prinesie akčnú komédiu Taxi Taxi, starého Švejka s Rudolfom Hrušínským aj "steampunkový" western Wild Wild West.
 
Podrobnosti o televíznom programe sa dozviete tu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu