Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

„VŠETKO“ od Richarda Müllera medzi diamantmi v Číne

Richard Müller Zobraziť galériu (2)
Richard Müller

Exkluzívny box „VŠETKO“ od Richarda Müllera sa predáva aj v čínskom Šen-zene! Box obsahuje kompletnú zbierku albumov, ktoré Zlatý slávik počas kariéry nahral. Okrem skvelej hudby čaká na jedného majiteľa diskografie špeciálne prekvapenie – voucher na diamant v hodnote 5 tisíc eúr.

Richard Müller má za sebou bombastickú oslavu 50-ky. Ako darček si doprial najväčší hudobný projekt, aký tu kedy vznikol! V špeciálnom boxe vydal spolu 25 nosičov a 263 skladieb – kompletnú diskografiu Banketu, sólových albumov a k tomu mnohé raritné nahrávky.

Box „VŠETKO“ pokrstil  klenot česko-slovenskej   hudby

v Bratislave aj v Prahe najhodnotnejšími diamantmi. Spoločnosť Diamonds International Corporation sa preto rozhodla, že kompletnú diskografiu populárneho speváka bude predávať vo svojich obchodoch nielen na Slovensku a v Česku, ale aj v Číne.

Riaditeľka DIC na Slovensku Katarína Petrenko má na to jednoduché vysvetlenie: „Richarda Müllera považujeme za klenot československej hudby. Preto sme sa rozhodli do našich showroomov zaradiť aj túto unikátnu kolekciu. Keďže hudba nemá hranice, budeme box predávať aj v najnovšom showroome DIC v Schenzene“ dodáva s úsmevom Katarína Petrenko.

Okrem 25 platní čaká v boxe na jedného z Richardových fanúšikov prekvapenie. Vo vnútri objaví poukážku od spoločnosti DIC na diamant v hodnote 5 tisíc eúr! Ten mu v showroome DIC v Bratislave  alebo v Prahe osadia do prsteňa alebo iného šperku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu