Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo Müllera (50): Po tretíkrát otcom, Soňa to potvrdila!

Šťastná budúca mamička Vanda spolu s Richardom (vpravo) sa tešia na bábätko. Zobraziť galériu (7)
Šťastná budúca mamička Vanda spolu s Richardom (vpravo) sa tešia na bábätko.

BRATISLAVA – Prekvapivé odhalenie! Richard Müller (50) a jeho priateľka Vanda Wolfová (40) čakajú dieťa, ktoré by sa malo narodiť koncom tohto roka. Pre topky.sk to potvrdila aj spevákova bývalá manželka Soňa Müllerová (50), ktorá práve dnes oslavuje okrúhle jubileum. Správa o tom, že jej exparter bude opäť otcom, ju vôbec neprekvapila.

Populárny spevák Richar Müller bude čoskoro trojnásobným tatkom. Jeho priateľka Vanda čaká bábätko. „Darovali si ho k Richardovým okrúhlym narodeninám. Strašne sa obaja tešia,“ povedal českému denníku Blesk jeden zo spevákových kamarátov. „Vanda je už v šiestom mesiaci, do konca roku by malo dieťa prísť na svet,“ prezradil zdroj z umelcovho okolia.  

Topkám túto radostnú správu potvrdila aj Müllerova bývalá manželka Soňa, ktorá práve dnes oslavuje päťdesiatku. „Samozrejme, že som o tom vedela,“ priznala s úsmevom moderátorka. Zaujímalo nás aj to, ako na túto správu reagovali ich dve spoločné deti - syn Filip (20) a dcéra Emma (17). „Nechcem sa k tomu vyjadrovať. Je to osobná rodinná vec. Nemám vám k tom čo viac povedať,“ povedala s pokojným hlasom televízna tvár, ktorá má s bývalým partnerom dobré vzťahy.  Priestor na vyjadrenie sme chceli dať aj budúcemu oteckovi. Ten nám však nedvíhal telefón.

Ako sa zdá, pre Richarda je ďalší potomok pravdepodobne najkrajším darčekom k jeho tohtoročným päťdesiatym narodeninám. Teší sa s ním celé jeho okolie. Gratuluje mu aj redakcia topiek. Nastávajúcim rodičom želáme veľa šťastia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu