Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Müllerovci ukázali bábätko: Hlavne, nech je zdravé!

Müllerovci ukázali bábätko. Zobraziť galériu (8)
Müllerovci ukázali bábätko.

BRATISLAVA – Dieťatka sa už nevedia dočkať! Ako vás topky.sk v piatok informovali, Richard Müller (50) a jeho partnerka Vanda Wolfová (40) čakajú prvého spoločného potomka. Pre úspešnú podnikateľku to bude prvé dieťa, spevák sa stane otcom po tretí raz. Ako radostnú udalosť vnímajú budúci rodičia?

Spevák Richard Müller spolu s partnerkou Vandou prekvapili fanúšikov nečakanou, no zato príjemnou, správou. Už onedlho privedie partnerka známeho speváka na svet ich prvé spoločné dieťa. Tehotenstvo sa páriku podarilo tajiť šesť mesiacov. 

Topkám potvrdila radostnú správu už v piatok umelcova bývalá manželka Soňa Müllerová. „Samozrejme, že som o tom vedela,“ priznala. Informácia o tom, že Vanda a Richard spolu čakajú bábätko, sa prevalila po tom, čo podnikateľka nafotila v ateliéri uznávaného fotografa Jana Saudka zábery s tehotenským bruškom. 

Budúci rodičia sa nevedia dočkať príchodu dieťatka na svet. Obaja sa veľmi tešíme a želáme si, aby sa narodilo zdravé,” povedal šťastný spevák. Jeho prianie je opodstatnené. Ako sme už spomenuli, vo Vandinom prípade pôjde o prvý pôrod. A ten je pre ženy v jej veku rizikový. „Mám strach, ale dúfam, že dieťatko bude zdravé. Richard mi povedal, že si ho zaslúžim, vraj budem skvelá mama," priznala Vanda pre TopStar.

Párik si však nič zlé nepripúšťa. Obaja sa podelili  o záber z ultrazvuku, kde už zreteľne vidno budúceho potomka. To, či sa dvojici narodí chlapec alebo dievčatko, zatiaľ ani jeden z nich neprezradil. Povedali však, že  bábätko pomenujú buď Ria alebo Markus.

Wolfová, ktorá pracuje ako top manažérka úspešnej firmy v Paríži, momentálne obmedzila cestovanie a trávi väčšinu času v Bratislave. V hlavnom meste býva spolu s hudobníkom a jeho synom Filipom. Okrem chlapca má Zlatý slávik ešte aj dcéru Emu. Tiež z prvého manželstva s moderátorkou Soňou Müllerovou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu