Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Naháňačka v Nitre: Zrážka, pokus o útek a 2,19 promile!

Po náraze skončilo auto na streche
Po náraze skončilo auto na streche

BRATISLAVA/NITRA – Rušné ráno majú za sebou nitrianski policajti. O 7:30 ich vyslali za podozrivo jazdiacou červenou Škodou Octavia. Hliadka sa snažila auto zastaviť, vodič však na výzvu nereagoval a začal unikať. Naháňačka sa začala v časti Mlynárce a pokračovala smerom na Kynek až na cestu R1.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, „počas tejto trasy bezohľadný vodič spôsobil pri výjazde na Lehotu dopravnú nehodu. V plnej rýchlosti narazil do pred ním idúceho osobného motorového vozidla zn. Fiat Marea. Dôsledkom nárazu auto zišlo z cesty a prevrátilo sa na strechu. Po nehode skončil 31-ročný muž z obce Vinodol s otrasom mozgu v nitrianskej nemocnici. Aj napriek tomu čo vodič Octávie spôsobil, pokračoval v jazde ďalej a zranenému neposkytol pomoc."

Agresívnym vodičom bol mladík (25) z Lehoty, ktorého zadržali až pri benzínovej pumpe, keď sa pokúšal ujsť cez záhradky. Po predvedení na oddelenie mu v dychu namerali 2,19 promile alkoholu. Pri prehliadke mu dokonca našli aj ampulku s bielym práškom. Ten zaslali na expertízu. „Po vytriezvení bude podozrivý vypočutý a až potom bude jasné z koľkých trestných činov bude obvinený,“ skonštatovala v správe nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu