Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Majcichovský pirát: S 1,8 promile na streche

Cestný pirát po naháňačke skončil na streche Zobraziť galériu (4)
Cestný pirát po naháňačke skončil na streche

BRATISLAVA/TRNAVA – Jazdil od krajnice ku krajnici, brzdil, zrýchľoval a arogantnou jazdou ohrozoval ostatných. Keď sa za ním vydala hliadka, nerešpektoval výzvy na zastavenie a ďalej ohrozoval deti na chodníku, cyklistov či korčuliarov. Cestný pirát takto jazdil v nedeľu popoludní na Škode Felicia medzi Sládkovičovom a Veľkými Úľanmi.

Pirát pokračoval cez Sládkovičovo až do Pustých Úľan, kde jazdil v protismere a kľučkoval medzi autami. Po výzvach hliadka pristúpila k použitiu zbrane a snažila sa zastaviť unikajúce nebezpečné auto výstrelmi na pneumatiky, uviedla polícia vo svojej správe.

Šofér napokon šialenú jazdu nezvládol a skončil v priekope na streche. Vodič (29) z Majcichova a jeho spolujazdec (49) z Opoja skončili s ľahkými zraneniami v nemocnici. Pri dychovej skúške vodičovi namerali 0,86mg/l (1,79promile). Navyše zistili, že vôbec nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Za niekoľkonásobné hrubé porušenie predpisov mu hrozí pokuta do 1300 eur a zákaz činnosti do päť rokov. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu