Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Apatický aj agresívny, na úteku vyliezol na anténu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Kuriózny spôsob úteku pred políciu si zvolil v utorok večer muž (31) v Rožnove pod Radhoštěm. Vyliezol najprv na strechu šesťposchodového paneláka a potom sa vyšplhal na osemmetrovú anténu.

Na integrovanú záchrannú linku volalo niekoľko svedkov, pretože videli muža, ako zo strechy zhadzuje klimatizáciu. Podľa serveru českej polície, na miesto vyrazila za podivným prípadom nielen polícia, ale aj hasiči a záchranári.

Muž chcel pred nimi pravdepodobne utiecť. Nenapadlo mu nič múdrejšie, ako vyliezť na anténu a tam hľadať záchranu. Nikto za ním nemohol, lebo jej konštrukcia bola krehká a mohla sa zlomiť.

Divného patróna na anténe sa však po niekoľkých minútach podarilo prehovoriť, že útek týmto smerom nemá zmysel, aby zliezol dole. Polícia zistila jeho vek a bydlisko. Muž bol chvíľku apatický, v ďalšom momente veľmi agresívny a odmietal ďalej spolupracovať. Nechcel ani fúkať, či pred svojim výstupom pil alkohol.

Lekár rozhodne, či skončí na psychiatrii alebo ho obvinia z trestného činu, cena zničenej klimatizácie totiž hravo prekročí päťtisíc českých korún, končí správu o kurióznom prípade server českých policajtov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu